Temperaturvarnare

En temperaturvarnare reagerar när temperaturen överstiger 57 grader Celsius och temperaturstigningen sker snabb, vilket är karakteristikt vid bränder. En temperaturvarnare är ett bra komplement till en optisk eller jonisk brandvarnare.

Välj rätt temperaturvarnare

IF säkerhetsbutik erbjuder temperaturvarnare av hög kvalitet. Larmar en temperaturvarnare, så larmar alla, vilket gör att samtliga delar av huset varnas om brand uppstått. På detta sätt kan alla familjemedlemmar snabbt sättas i säkerhet.

Vi erbjuder även avancerade temperaturvärmare som lämpar sig till kök och andra platser där det är fuktigt, dragigt och dammigt, såsom exempelvis källare. Med FireAngel temperaturvarnare får du ett komplett system av temperatur-, brand och kolmonoxidvarnare samt kontrollpanel och siren, som kommunicerar trådlöst med varandra. Med dess inbyggda batteri har du livslängd på 10 år innan det är dags att förnya batterierna. FireAngel är temperaturvarnaren som vänder sig till dig som inte dividerar med kvalitet och säkerhet och du får ett komplett skydd mot brand.

Visa som Rutnät Listvy

14 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

14 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering