Brandredskapsskyltar

Hitta rätt med vägledande skyltar

Det är mycket viktigt att snabbt hitta nödutgången, larmknappen och brandsläckaren om branden är framme. Våra brandsäkerhetsskyltar kan underlätta släckningsarbetet, minska brandens omfattning och till och med rädda liv.

Så ser brandredskapsskyltarna ut

Brandredskapsskyltar har rektangulär eller kvadratisk form med gulvit symbol på röd bakgrund (som utgör minst 50 procent av skyltens yta). Brandskyltarna ger en tydlig vägvisning till redskapen och brandstegar, för att alla ska komma i säkerhet snabbt och effektivt. Varje sekund är viktig om branden skulle vara framme och brandredskapsskyltarna syns även i mörker.

Synliggör brandredskapen med rätt skylt

Om det skulle uppstå brand gäller det att alla människor i byggnaden snabbt ska se vart brandredskapen är belägna likväl som branddörr, brandvägg samt brandskylt för brandlarmsknapp mm. Samtliga skyltar är informativa och tydliga för att öka säkerheten i hemmet och arbetsplatsen. I vår skyltguide finns förklaringar över samtliga skyltars betydelse, vilket underlättar valet av skylt för din verksamhet eller ditt hem. Där kan du också ta del av vilka skyldigheter arbetsgivaren har vad gäller skyltning och annat som är värt att veta om skyltar. Önskar du en skräddarsydd offert eller vill bli tillagd som fakturakund? Välkommen att kontakta vår kundservice!

Visa som Rutnät Listvy

21 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

21 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering