Godkänt hänglåsbeslag i klass 3 ABLOY PL201/PL203

manufacturer

ABLOY P201 / PL 203 är ett godkänt hänglåsbeslag i säkerhetsklass 3. Beslag som skyddar låsbygeln så kraftig att den blir nästan omöjligt att klippa av.

Välj modell för höger- eller vänsterhängd dörr.

1 295,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Produktegenskaper för hänglåsbeslag ABLOY PL201 / PL203

Godkänt hänglåsbeslag i klass 3 enligt SSFN 018. För högsta säkerhet använd beslaget i kombination med godkänt hänglås i klass 3. Lämpligt för invändig låsning av dörrar, portar och luckor. Hänglåsbeslaget är tillverkat i 6 mm tjockt stål och har ett 18 mm stort hål för hänglåsbygeln. Skruv för genomgående montage medföljer.

• Förzinkat ythärdat stål
  • Tjocklek 6 mm
  • Hål för hänglåsbygeln: 18 mm
  • Skruv medföljer

Produktalternativ

• ABLOY PL201 beslag för högerhängd dörr. En högerhängd dörr har gångjärnen till höger när du öppnar den.
  • ABLOY PL203 beslag för vänsterhängd dörr. En vänsterhängd dörr har gångjärnen till vänster när du öppnar den.

Stöldskydd certifierat enligt SSFN 018
Säkerhetsklass Klass 3, Grade 4