Hänglås ASSA ABLOY WP4 Klass 4 till extrema väderförhållanden

Hänglåset WP4 är godkänt i klass 4 / Grade 5 och rekommenderas till låsning av galler och luckor, industrigrindar, bodar, ammunitionskassuner och sprängkistor i skyddsklass 1, 2, 3 och 4.

"WP" står för Weather Protection och utgör ASSA ABLOYS sortiment med högteknologiska hänglås som är utvecklade för de hårda väderförhållandena i Norden. Låsen har unika egenskaper för att kunna motstå de mest extrema påfrestningarna över tid utan att påverkas.  Med tätande O-ringar vid bygeln, i låset och över nyckelhålet är ASSA ABLOY WP hänglås helt vattentätt. Det innebär att låsen kan hänga ute i regn och blåst, invändigt är det lika torrt. Låsen har även en god beständighet mot rost och uppfyller de högsta kraven på korrosionstålighet.

2 716 kr Ordinarie pris 3 395 kr
  • Lagervara med omgående leverans

Produktegenskaper för hänglås ASSA WP4

• Ingår i av försäkringsbolag godkänd låsenhet och uppfyller fordringar enligt Svenska Stöldskyddsföreningens Norm för hänglås, SSFN 014 och 015, klass 2, 3 och 4
  • Dubbelreglad bygel med bygeldiameter på 14 mm i förkromat boronstål
  • Hänglåshus i härdat stål
  • Angreppsskyddad
  • Kapslad låscylinder
  • Draghållfasthet över 15 kN
  • Temperaturområden: - 40ºC till + 80°C
  • IP68 - helt dammtät, tål kontinuerlig nedsänkning i vatten (Läs mer IP klassning)

Vattentät

Dammtät

Det är inte bara vädret som kan påverka funktionen i ett hänglås. Under en vanlig dag blir låset utsatt för smutspartiklar, sand, salt och slits ut. ASSA ABLOY WP hänglås är även skyddat mot denna typ av föroreningar och lämpar sig därför också väl för tuffa miljöer som tillexempel vägtransporter.

Godkänt

Låshuset är tillverkat i härdat stål och bygeln är i boronstål – ett material med extremt hög styrka och hållbarhet. Hänglåsen är klassade och godkända för högsta motstånd mot brytning i klass 4

Konstruerade för följande cylinderserier:

• ASSA d12
  • ASSA Basic
  • ASSA Neptun
  • ASSA Twin Combi
  • ASSA dp-serien
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Låstyp Hänglås
Stöldskydd certifierat enligt SS-EN 12320 - Hänglås, SSFN 014 - Hänglås
Säkerhetsklass Klass 4, Grade 5
Låsbygelns diameter (mm) 14
Låsbygelns inre fri höjd (mm) 50
Låsbygelns inre fri bredd (mm) 31
Låssystem ASSA d12 1200, ASSA d12 1300, ASSA 700, ASSA Max, ASSA Twin, ASSA dp, ASSA Cliq
IP klass IP68 - Dammtät och Tryckvattentätt
Du recenserar:Hänglås ASSA ABLOY WP4 Klass 4 till extrema väderförhållanden
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!