Hänglås ABUS Plus 88/50 Klass 2

ABUS Plus 88/50 är ett godkänt hänglås i klass 2 och rekommenderas till låsning av bland annat källare- och vindsförråd. Hänglåset är utrustat med ABUS Plus låscylinder som erbjuder lika och befintlig låsning enligt nedan.

Du kan välja låsningsalternativen lika låsning och befintlig låsning nedan. Om du inte gör ett aktivt val levereras hänglåsen med olika låsning. Läs mer om de olika låsningsalternativen nedan.

Från 356 kr Ordinarie pris 445 kr
  • Lagervara med omgående leverans

Om hänglås

Hänglås

Hänglås skiljer sig i första hand i klassningen, där klass 1 är den lägsta klassningen och klass 5 den högsta.

Hänglås i klass 2 är lämpliga för användning där kraven på inbrottsskydd i vissa delar måste underordnas kraven på snabb utrymning. Fönster, vindskontor, cykel, källare, vindskontor, cykel eller båt under 200 kg är exempel på typiska objekt där ett hänglås i klass 2 ger rätt låsning.

Om försäkringskrav finns, gäller oftast klass 3 för privatpersoner eller klass 4 för företag. Kontrollera dock alltid med ditt försäkringsbolag vilka krav som gäller din försäkring.

Produktegenskaper för hänglås ABUS Plus 88/50

• Rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF)
  • Godkänt av försäkringsbolagen och certifierat enlgt SSFN 014 i klass 2
  • Levereras med två nycklar. Extra nycklar kan beställas här.
  • Låshus i mattkromad mässing
  • Låshusets innerdelar 100% rostfria
  • Låsbygel i slagtåligt härdat stål
  • Dubbel stålkule-förregling

Om ABUS Plus

ABUS Plus Keycard

ABUS Plus är en patenterad låsmekanism som erbjuder över 250.000 låskombinationer och försvårar manipulation som picking, för högsta säkerhet.

Med medföljande ABUS Plus Code Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra ABUS Plus hänglås, cykellås, mopedlås, MC-lås samt bultlås med samma låsning.

Observera att ABUS Plus inte är kompatibel med ABUS X-Plus.

Mått

Hänglåset har följande mått utifrån den tekniska ritningen.

Kistbredd 50 mm
Bygelbredd 24 mm
Bygelhöjd 25 mm
Bygeldiameter    10 mm
Djup 20 mm
Höjd  78 mm

Detta hänglås från ABUS kan fås med följande låsningsalternativ:

• Olika låsning: Om du vill beställa ett enskilt hänglås, eller flera hänglås där varje hänglås ska ha en egen uppsättning nycklar, behöver du inte göra ett aktivt val under "Låsningsalternativ" ovan, hänglåset levereras som standard alltid med olika låsning.
  • Lika låsning: Om du önskar beställa flera hänglås där samtliga beställda hänglås ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan.
  • Befintlig låsning: Om du redan har ett eller fler liknande ABUS lås och vill köpa till hänglås som kan öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan, och ange ditt ABUS nyckelnummer.

Vänligen observera att vid beställning av hänglås med lika låsning och befintlig låsning tillverkas hänglåsen utifrån din beställning. Leveranstiden är ca 2-3 veckor och i enlighet med våra köpvillkor är det inte möjligt att ångra köpet.

Kommentarer eller önskemål kring din beställning kan du lämna i kassan. Har du ytterligare frågor kring låsningsalternativen eller din beställning, kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Låstyp Hänglås
Stöldskydd certifierat enligt SSFN 014 - Hänglås
ABUS Säkerhetsklass 8 - Maximum Level
Låsbygelns diameter (mm) 10
Låsbygelns inre fri höjd (mm) 25
Låsbygelns inre fri bredd (mm) 24
Låssystem ABUS Plus
Ytbehandling Mattkrom
Du recenserar:Hänglås ABUS Plus 88/50 Klass 2
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!