Hänglås ABUS Granit 37/60 Klass 3

manufacturer

Hänglås ABUS Granit 37/60 är ett mycket kraftigt och brytsäkert hänglås med höga sidor, som är godkänt och certifierat i klass 3. Låshuset är i härdat och slagtåligt specialstål med en ytbehandling av KTL för överlägset korrosionsskydd. Ett skyddslock håller smutsen borta, vilket gör att hänglåset klarar sig extra bra i smutsiga miljöer, till exempel vid mc- eller mopedlåsning.

Detta hänglås kan fås med låsningsalternativen Lika låsning och Befintlig låsning. Läs mer om låsningsalternativen.

1 325,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Produktegenskaper för hänglås ABUS Granit 37/60

• Rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF)
  • Godkänt av försäkringsbolagen och certifierad enligt SSFN 014 i klass 3
  • ABUS-Plus cylinder med över 250 000 låskombinationer, som öppnas och låses med ABUS Plus nyckel.
  • Med medföljande ABUS Plus Key Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra hänglås, cykellås, mopedlås och MC-lås med ABUS Plus cylinder med samma låsning.
  • Extra brytsäker bygel tack vare höga sidor.
  • I öppet läge lossas bygeln helt och hållet.
  • Skyddslock för cylindern mot smuts.
  • Låskistans mått (B x H x D): 65 x 85 x 35 mm
  • Bygelns diameter 11 mm.

Detta ABUS hänglås kan fås med följande låsningsalternativ:

• Lika låsning, vilket innebär att flera samtidigt beställda lås kommer att kunna öppnas med en och samma nyckel.
  • Befintlig låsning, vilket innebär att låset tillverkas efter dina redan befintliga ABUS Plus nycklar. Väljer du detta låsningsalternativ, behöver du ange ditt befintliga ABUS Plus nyckelnummer ovan. Observera att det inte är möjligt att tillverka ett ABUS Plus lås utifrån de mer avancerade ABUS X-Plus nycklarna.

Vid beställning av lås med lika eller befintlig låsning tillverkas låsen efter dina nycklar, leveranstiden är då ca 2-3 veckor och det är inte möjligt att ångra köpet.

Har du frågor kring dessa låsningsalternativ? Kontakta i så fall vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Låstyp Hänglås
Stöldskydd certifierat enligt SSFN 014
Låssystem ABUS Plus
Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
Färg Svart

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?