Hänglås ABUS Granit 37/55 Sea & Snow Klass 3

ABUS Granit 37/55 Sea & Snow är ett godkänt godkänt hänglås i klass 3, som rekommenderas av SSF för låsning vid hög risk för stöld i krävande väderförhållanden. Ytbehandling KTL erbjuder överlägset korrosionsskydd i kalla och blöta miljöer. Två stycken nycklar ingår.

Du kan välja låsningsalternativen lika låsning och befintlig låsning nedan. Om du inte gör ett aktivt val levereras hänglåsen med olika låsning. Läs mer om de olika låsningsalternativen nedan.

Från 660 kr Ordinarie pris 825 kr
  • Lagervara, leverans sker normalt inom 2-5 arbetsdagar

Om hänglås

Hänglås

Hänglås skiljer sig i första hand i klassningen, där klass 1 är den lägsta klassningen och klass 4 den högsta.

Hänglås i klass 3 är lämpliga för användning där kraven på inbrottsskydd är väsentligare än kraven på snabb utrymning. Ett av försäkringsbolagen "godkänt lås" är normalt ett lås i klass 3. Typiska användningsområden för hänglås i klass 3 är motorcyklar, mopeder, båtmotorer, båtar etc.

Om försäkringskrav finns, gäller oftast klass 3 för privatpersoner eller klass 4 för företag. Kontrollera dock alltid med ditt försäkringsbolag vilka krav som gäller din försäkring.

Produktegenskaper för hänglås ABUS Granit 37/55 Sea & Snow

• Rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF)
  • Godkänt av försäkringsbolagen och certifierat enlgt SSFN 014 i klass 3
  • ABUS-Plus cylinder med över 250 000 låskombinationer, som öppnas och låses med ABUS Plus nyckel.
  • Levereras med två nycklar, varav en med LED. Extra nycklar kan beställas här.
  • Med medföljande ABUS Plus Key Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra hänglås, cykellås, mopedlås och MC-lås med ABUS Plus cylinder med samma låsning.
  • Ny ytbehandling KTL för överlägset korrosionsskydd i kalla och blöta miljöer
  • Låshus i härdat specialstål, klätt med signalgul silikonplast
  • Bygel av kromat härdat, slagtåligt specialstål

Mått

Hänglåset har följande mått utifrån den tekniska ritningen.

Kistbredd 63 mm
Bygelbredd 28 mm
Bygelhöjd 26 mm
Bygeldiameter    11 mm
Djup  30 mm
Höjd  85 mm

Detta hänglås från ABUS kan fås med följande låsningsalternativ:

• Olika låsning: Om du vill beställa ett enskilt hänglås, eller flera hänglås där varje hänglås ska ha en egen uppsättning nycklar, behöver du inte göra ett aktivt val under "Låsningsalternativ" ovan, hänglåset levereras som standard alltid med olika låsning.
  • Lika låsning: Om du önskar beställa flera hänglås där samtliga beställda hänglås ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan.
  • Befintlig låsning: Om du redan har ett eller fler ABUS lås med ABUS Plus låsning och vill köpa till hänglås som kan öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan, och ange ditt ABUS Plus-nyckelnummer. Observera att det inte är möjligt att tillverka ett hänglås med ABUS Plus låsning utifrån de mer avancerade ABUS X-Plus nycklarna.

Vänligen observera att vid beställning av hänglås med lika låsning och befintlig låsning tillverkas hänglåsen utifrån din beställning. Leveranstiden är ca 2-3 veckor och i enlighet med våra köpvillkor är det inte möjligt att ångra köpet.

Kommentarer eller önskemål kring din beställning kan du lämna i kassan. Har du ytterligare frågor kring låsningsalternativen eller din beställning, kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Leveranstid Lagervara, leverans sker normalt inom 2-5 arbetsdagar
Tillverkningsland Tyskland
Låstyp Hänglås
Stöldskydd certifierat enligt SS-EN 12320 - Hänglås
ABUS Säkerhetsklass 10 - Maximum Level
Låsbygelns diameter (mm) 11
Låsbygelns höjd (mm) 26
Låsbygelns bredd (mm) 28
Låssystem ABUS Plus
Färg Gul
Du recenserar:Hänglås ABUS Granit 37/55 Sea & Snow Klass 3
Kommer det med nycklar till ABUS låsen, vid befintlig låsning?

Ja, till ABUS låsen kommer det med två stycken nycklar även vid befintlig låsning.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!