Hänglås ABUS Granit 35/55 Platinum Klass 3

Rating:
0% of 100

ABUS Granit 35/55 Platinum är ett godkänt hänglås i klass 3. Hänglåset har samma höga kvalitet som övriga hänglås i ABUS Granit-serien, dock saknas möjligheten att kunna få hånglås med lika låsning eller befintlig låsning.

Specialpris 436,00 kr Ordinarie pris 545,00 kr

Lagervara med omgående leverans

Om hänglås i klass 3

Hänglås

Hänglås är fritt hängande lås med en rörlig bygel som kan öppnas och träs in genom det som ska låsas fast vid varandra. Hänglås skiljer sig i första hand i klassningen, där klass 1 är den lägsta klassningen och klass 5 den högsta.

Hänglås i klass 3 är lämpliga för användning där kraven på inbrottsskydd är väsentligare än kraven på snabb utrymning. Ett av försäkringsbolagen "godkänt lås" är normalt ett lås i klass 3. Typiska användningsområden för hänglås i klass 3 är motorcyklar, mopeder, båtmotorer, båtar etc.

Läs mer i vår guide om hänglås för att lära mer om klassning och uppbygnad av hänglås.

Produktegenskaper för hänglås ABUS Granit 35/55 Platinum

• Rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF)
  • Godkänt av försäkringsbolagen och certifierat enlgt SSFN 014 i klass 3
  • ABUS-Plus cylinder med över 250 000 låskombinationer, som öppnas och låses med ABUS Plus nyckel.
  • Levereras med två nycklar, varav en med LED. Extra nycklar kan beställas här.
  • Med medföljande ABUS Plus Key Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra hänglås, cykellås, mopedlås och MC-lås med ABUS Plus cylinder med samma låsning.
  • Låshus i härdat specialstål
  • Bygel i härdat specialstål

Mått

Hänglåset har följande mått utifrån den tekniska ritningen.

Kistbredd 55 mm
Bygelbredd 25 mm
Bygelhöjd 28 mm
Bygeldiameter    11 mm
Djup  25 mm
Höjd  87 mm

Om ABUS Plus

ABUS Plus Keycard

ABUS Plus är en patenterad låsmekanism som erbjuder över 250 000 låskombinationer och försvårar manipulation som picking, för högsta säkerhet.

Med medföljande ABUS Plus Code Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra ABUS Plus hänglås, cykellås, mopedlås, MC-lås samt bultlås med samma låsning.

Observera att ABUS Plus inte är kompatibel med ABUS X-Plus och att ABUS Plus finns i två varianter; med 6 siffor (cykellås) och med 7 siffror (mopedlås, mc-lås samt hänglås). Endast ABUS Plus lås med samma antal siffror är kompatibla till varandra. Hänglåset ABUS Granit 35/55 Platinum har 7 siffror.

Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Låstyp Hänglås
Stöldskydd certifierat enligt SS-EN 12320 - Hänglås, SSFN 014 - Hänglås
Godkännanden International ABUS Guarantee of Quality, Tyskland, SBSC - Certifierad produkt, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige