Godkänt spårningssystem SpotGuard Plus för bil, båt och maskin

Spotguard Plus är ett helt nytt koncept för spårning av stulen egendom. Spotguard Plus kan gömmas i de flesta objekt som till exempel bilar, båtar och maskiner. Systemet bygger på en unik kombination mellan GPS/GSM och RF (Radio Frekvens)-teknologi som är den bästa lösningen för spårning av stulen egendom. Spotguard Plus är godkänt av Stöldskyddsföreningen (SSF).

I priset ingår en Spotguard Plus inklusive obligatoriskt driftavtal i 12 månader. Vänligen ange ditt personnummer eller organisationsnummer för driftavtalet.

Från 3 495 kr Ordinarie pris 3 995 kr

Maximalt antal tecken: 13

• Lagervara med omgående leverans

Om spårsändare

Guide om spårsändare och spårsystem

Spårsändare larmar om ett objekt förflyttas och kan sedan lokalisera objektet. Det finns många goda skäl att installera en spårsändare på bilen, båten, motorcykeln, skotern, entreprenadmaskinen eller annan stöldbegärlig ägodel. En spårsändare minskar stöldrisken, ger ägaren ökad trygghetminskad responstid vid ett tillgrepp, i många fall ger den lägre försäkringspremie och självrisk, och dessutom kan det också vara ett försäkringskrav.

I vår guide om spårsändare kan du lära dig mer om bland annat olika spårningsteknologier, spårsändarnas funktioner och produktegenskaper och skillnaden mellan spårsändare och spårsystem.

Produktfilm om spårningssystem Spotguard

Produktegenskaper för SpotGuard Plus

• Spotguard Plus är godkänt av Stöldskyddsföreningen (SSF)
  • Spotguard Plus är den minsta spårsändaren på marknaden som erbjuds till ett konkurrenskraftigt pris.
  • Spotguard Plus drivs av ett internt batteri med ca. 3 års batterikapacitet.
  • Spotguard Plus kombinerar tre poistioneringsteknologier för bästa resultat
  • Guard Systems larmcentral hjälper till vid händelse av stöld.

Teknisk information

• Storlek: 55 x 60 x 17 mm
  • Inbyggt batteri med en ungefärlig livslängd på 3 år
  • Quad band GSM modem
  • IP67 (vattentät)
  • Förprogrammerad med förinstallerat SIM-kort
  • Temperaturområde: -20 till 40 grader C

Detta ingår i driftavtalet

• Fri support på vardagar mellan kl 08 - 16
  • 24/7 support och assistans vid stöld
  • All datatrafik och alla roamingkostnader
  • SIM-kort
  • Kostnad för driftavtalet är 1.400 kr per år (första året ingår i priset)

Montage

Installation Det går utmärkt för en kund att montera Spotguard Plus själv. Viktigt att den göms på ett så väl dolt ställe som möjligt för att tjuverna inte kan hitta den om bilen blir stulen.
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Stöldskydd certifierat enligt SSFN 1073 - Spårsystem för fordon
Certifikat CE
CE märkning Ja
Tracking teknologi GPS (Satellit), GSM (Mobilnät), VF (Radio)
Spårsändarens funktioner Spåra vid förfrågan, Spåra via tidsintervall, Livespårning, Geografisk stängsel
Abonnemang Med abonnemang
IP klass IP67 - Dammtät och vattentät
Strömkälla Inbyggt batteri
Batteritid 3 år
Batteristorlek Specialstorlek
Uppladdningsbart batteri Ja
Du recenserar:Godkänt spårningssystem SpotGuard Plus för bil, båt och maskin
Hur sker monteringen, måste Spotguard Plus kopplas in i bilen? Eller är det en fristående modul som klarar sig på det inbyggda batteriet?

Spotguard Plus dirvs av ett inbyggt batteri med en batterilivslängd på ca 3 år.

Är spårningssystemet SpotGuard Plus godkänd enligt de försäkringsbrev där ni (If) kräver "Positioneringssystem med koppling till larmcentral?" Hur sker monteringen, kan den utföras på egen hand eller kräver ni installation av "certifierat organ". I så fall vilket?

Hej! Ja, spårningssystem SpotGuard Plus är godkänt enligt SSFN 1073 i enlighet med försäkringskraven Det går utmärkt för kunden att montera Spotguard Plus själv. Viktigt att den göms på ett så väl dolt ställe som möjligt för att inte kunna hittas om...