Godkänt kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AKS 1300

Godkänt kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AKS 1300 erbjuder bästa möjliga stöldskyddet, både i tillkopplat och frikopplat läge. Låset är certifierat och godkänt av SSF i klass 3 och passar släpvagnar med AL-KO kulhandske AKS 1300.

Specialpris 4 796,00 kr Ordinarie pris 5 995,00 kr

Lagervara

Produktegenskaper för kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AKS 1300

• Godkänt kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AKS 1300 - stöldskyddslås för AL-KO kulhandskar som skyddar släpvagnen både i kopplat och frånkopplat läge.
  • Skall kombineras med AL-KO Safety Ball för bästa stöldskydd vid frånkopplad vagn.
  • Certifierat av Stöldskyddsföreningen och godkänt i klass 3, vilket garanterar full säkerhet både när släpvagnen är tillkopplad på bilen och när är frikopplad.
  • Passar släpvagnar med AL-KO kulhandske AKS 1300.

Montage- och bruksanvisning för kulkopplingslås AL-KO Safety Plus

Installation

Ladda ner montage- och bruksanvisningen för släpvagnslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AKS 1300(PDF, öppnas i nytt fönster).

Leveranstid Lagervara
Tillverkningsland Tyskland
Låstyp Kulhandskelås
Certifierat stöldskydd SSFN 1057 - Kulhandskelås