Godkänt kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AK 160 med 50 mm

Godkänt kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AK 160 med 50 mm diameter erbjuder bästa möjliga stöldskyddet, både i tillkopplat och frikopplat läge. Låset är certifierat och godkänt av SSF i klass 3.

Specialpris 3 796,00 kr Ordinarie pris 4 745,00 kr

Lagervara

Produktegenskaper för godkänt kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AK 160 med 50 mm

• Godkänt kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AK 160 med 50 mm - stöldskyddslås för AL-KO kulhandskar som skyddar släpvagnen både i kopplat och frånkopplat läge.
  • Skall kombineras med AL-KO Safety Ball för bästa stöldskydd vid frånkopplad vagn.
  • Certifierat av Stöldskyddsföreningen och godkänt i klass 3, vilket garanterar full säkerhet både när släpvagnen är tillkopplad på bilen och när är frikopplad.
  • Passar släpvagnar med AL-KO kulhandske AK 160 med 50 mm diameter

Montage- och bruksanvisning för kulkopplingslås AL-KO Safety Plus

Installation

Ladda ner montage- och bruksanvisningen för släpvagnslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AK 160(PDF, öppnas i nytt fönster).

Leveranstid Lagervara
Tillverkningsland Tyskland
Låstyp Kulhandskelås
Certifierat stöldskydd SSFN 1057 - Kulhandskelås
Godkännanden SBSC - Certifierad produkt, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige
Färg Röd
Produktvikt (kg) 4
Jag söker ett godkänt trailerlås till kulhandske KK14, fungerar detta?
AL-KO Safety Plus passar inte, men däremot passar trailerlåset Combilock, modell blå, till Knott KK14.
Du recenserar:Godkänt kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AK 160 med 50 mm
Your Rating