Godkänt kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AK161 och AK 270

Godkänt kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AK 161 och AK 270 erbjuder bästa möjliga stöldskyddet, både i tillkopplat och frikopplat läge. Låset är certifierat och godkänt av SSF i klass 3 och passar släpvagnar med AL-KO kulhandskar AK 161 och AK 270.

Specialpris 3 796,00 kr Ordinarie pris 4 745,00 kr

Lagervara

Produktegenskaper för kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AK 161 och AK 270

• Godkänt kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AK 161 och AK 270 - stöldskyddslås för AL-KO kulhandskar som skyddar släpvagnen både i kopplat och frånkopplat läge.
  • Skall kombineras med AL-KO Safety Ball för bästa stöldskydd vid frånkopplad vagn.
  • Certifierat av Stöldskyddsföreningen och godkänt i klass 3, vilket garanterar full säkerhet både när släpvagnen är tillkopplad på bilen och när är frikopplad.
  • Passar släpvagnar med AL-KO kulhandske AK 161 och AK 270.
Leveranstid Lagervara
Tillverkningsland Tyskland
Låstyp Kulhandskelås
Certifierat stöldskydd SSFN 1057 - Kulhandskelås
Godkännanden SBSC - Certifierad produkt, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige
Färg Röd
Erfordrar kulkopplingslås AL-KO Safety samma montering som övriga lås med näckskruvar, vilka ersätter originalen för att inte kopplingen skruvas bort av tjuven, eller monteras det direkt på kopplingen?
Al-KO Safety erfordrar inga knäckbultar då låset blockerar den främre genomgående bulten, och blockerar handtaget från att öppnas.
Du recenserar:Godkänt kulkopplingslås AL-KO Safety Plus till släpvagn AK161 och AK 270
Your Rating