Godkänt kulkopplingslås till släpvagn AL-KO Safety AK 300

manufacturer

Kulkopplingslåset AL-KO Safety AK 300 erbjuder bästa möjliga stöldskyddet, både i tillkopplat och frikopplat läge. Låset är certifierat och godkänt av SSF i klass 3 och passar släpvagnar med AL-KO kulhandske AK 300 eller AKS 3004.

OBS! Passar endast släp som redan har en AL-KO kulhandske AK 300 eller AKS 3004.

2 245,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Produktegenskaper för kulkopplingslås AL-KO Safety AK 300

• Certifierat av Stöldskyddsföreningen och godkänt i klass 3, vilket garanterar full säkerhet både när släpvagnen är tillkopplad på bilen och när är frikopplad.
  • Passar släpvagnar med AL-KO kulhandske AK 300 och AKS 3004.

Nedanstående ingår i kulkopplingslås AL-KO Safety AK 300

• Kulkopplingslås AK 300 - stöldskyddslås för AL-KO kulhandskar som skyddar släpvagnen både i kopplat och frånkopplat läge. Skall kombineras med AL-KO Safety Ball för bästa stöldskydd vid frånkopplad vagn.

OBS! Passar endast till kulhandske AL-KO AK 300 och AKS 3004. Om du har en kulhandske av annat fabrikat, köp istället komplett släpvagnslåspaket AL-KO Safety Kit Premium AK 300, där ingår en AL-KO kulhandske samt distanser till påskjutet/dragröret om det är mindre än 50 mm. Du kan ta reda på vilket märke och modellnummer din nuvarande kulhandske har genom att se den instansade infomationen på den.

Montage- och bruksanvisning för kulkopplingslås AL-KO Safety AK 300
Installation Ladda ner montage- och bruksanvisningen för släpvagnslås AL-KO Safety AK 300 (PDF, öppnas i nytt fönster).

Låstyp Kulhandskelås
Stöldskydd certifierat enligt SSFN 1057