Godkänt komplett låspaket till släpvagn AL-KO Safety Kit Premium AK 300

AL-KO Safety Kit Premium AK 300 är ett komplett och godkänt låspaket för släpvagnar, som erbjuder det bästa möjliga stöldskyddet för din släpvagn, både för tillkopplade och frikopplade släp. Paket innehåller ett kulkopplingslås AK 300, en kulhanske AL-KO AK 300, en Safety boll och en Soft dock. För belastning upp till 3000 kg.

OBS! För dig som inte har en kulhandske sedan tidigare eller vill byta ut den befintliga till en AL-KO kulhandske.

Specialpris 3 796,00 kr Ordinarie pris 4 745,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
Lagervara

Produktegenskaper för trailerlås AL-KO Safety Kit Premium AK 300

Denna kompletta släpvagnslåsning ger full säkerhet både när släpvagnen är tillkopplad på bilen och när den är frikopplad. Förutom att AL-KO Safety AK 300 låser själva kulkopplingen, blockerar det även kulkopplingens fästbultar. Det går alltså inte att skruva bort kulkopplingen från släpets draganordning. AL-KO Safety AK 300 är testat och rekommenderat av Svenska StöldskyddsFöreningen (SSF).

I detta paket ingår en AL-KO kulhandske (kulkoppling) för dragrör på 50mm, samt distanser för 35mm, 40mm och 45mm dragrör. Det gör att den passar de flesta påskjut/släpvagnar. Detta kit rekommenderas därför till släpnvagnar / husvagnar / trailer som inte redan har en AL-KO kulhandske. Följande ingår i paketet:

  • Kulkopplingslås AK 300 - stöldskyddslås för AL-KO kulhandskar som skyddar släpvagnen både i kopplat och frånkopplat läge. Skall kombineras med AL-KO Safety Ball för bästa stöldskydd vid frånkopplad vagn.
  • Kulhandske AL-KO AK 300 - kulkoppling som passar alla påskjutsanordningar av standardtyp (50 mm rör) upp till 2300 kg (AL-KO påskjutsanordningar upp till 3000 kg) med horisontell eller korsad hålbild.
  • Safety Ball - används tillsammans med kulkopplingslåset och placeras i kulskålen på AK 300 när vagnen är frånkopplad. Förhindrar att obehöriga kopplar på vagnen.
  • Soft Dock - skyddar dragbilens stötfångare mot repor och andra småskador.

 OBS! Kan ej användas på påskjut/dragrör som är större än 50mm.

 

Montage- och bruksanvisning för trailerlås AL-KO Safety Kit Premium AK 300

Installation   Ladda ner montage- och bruksanvisningen för släpvagnslås AL-KO Safety AK 300 (PDF, öppnas i nytt fönster).
Specifikation
Leveranstid Lagervara
Varumärke AL-KO
Tillverkningsland Tyskland
Låstyp Kulhandskelås
Godkänd Ja
Certifierat stöldskydd SSFN 1057 - Kulhandskelås
Säkerhetsklass Ingen klassning
Godkännanden Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige
Färg Röd
Produktvikt (kg) 4.0000
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Godkänt komplett låspaket till släpvagn AL-KO Safety Kit Premium AK 300
Your Rating