Godkänd spårsändare NorthTracker Machine

Rating:
0% of 100

Spårsändaren NorthTracker Machine erbjuder ett effektivt stöldskydd i hela Europa. GPS trackern sänder sin position i realtid och man vet därför alltid exakt var den befinner sig. NorthTacker Machine kan även användas i trygghetssyfte. Skulle någonting hända kan den som har tillgång till inloggningen alltid se var du befinner dig och på så sätt komma till undsättning.

NorthTrack Machine styrs via en användarvänlig app, SMS eller hemsidan och är perfekt för skogsmaskinen, traktorn, ATV, snöskotern, motorcykeln, båten och bilen.

Observera att denna produkt fungerar endast med ett tillhörande abonnemang. Årskostnad på 795 kr tillkommer vid aktivering av enheten.

1 795,00 kr

Om spårsändare

Guide om spårsändare och spårsystem

Spårsändare larmar om ett objekt förflyttas och kan sedan hjälpa til att lokalisera objektet. Det finns många goda skäl att installera en spårsändare i bilen, båten, motorcykeln, skotern, entreprenadmaskinen eller annan stöldbegärlig ägodel. En spårsändare minskar stöldrisken, ger ägaren ökad trygghetminskad responstid vid ett tillgrepp, i många fall ger den lägre försäkringspremie och självrisk och dessutom kan det också vara ett försäkringskrav.

I vår guide om spårsändare kan du lära dig mer om bland annat olika spårningsteknologier, spårsändarnas funktioner och produktegenskaper och skillnaden mellan spårsändare och spårsystem.

Produktegenskaper för godkänd spårsändare NorthTracker Machine

När du skapat ett konto kan du ange upp till fem säkerhetszoner för din NorthTracker Machine. Om gps:en rör sig utanför någon av dina valda säkerhetszoner får du larm omgående via sms eller mejl. Machine ger ett stöldskydd som fungerar i hela Europa. Den fortsätter sända position så att din ägodel lätt kan spåras vilket leder till ökad chans att få tillbaka den. Machine loggar även historik så att du kan se hur den rört sig eller för att summera hur länge den stått still på olika platser, för till exempel kundfakturering.

Machine kan även användas i trygghetssyfte. Skulle något hända dig kan den som har tillgång till inloggningen alltid se var du befinner dig och på så sätt snabbt komma till undsättning. Machine är gjord för tuffa miljöer och är stöttålig och vattentät. Den är godkänd av SSF Stöldskyddsföreningen och kan kopplas till Nokas Larmcentral för utryckning med väktare.

Allmänna specifikationer

• Mått (H x B x L): 20 x 46 x 102 mm
  • Vikt: 100 g (inklusive batterier)
  • Backup batteri: Lithium-Polymer med 1100 mAh
  • Vattentålig enligt IP67 klassning (Läs mer om IP klassning)
  • Temperaturområde: -30℃ ~ +80℃

Funktioner

• Livespårning
  • Spåra via tidsintervall: Enheten rapporterar position och status vid inställd tidsintervall
  • Säkerhetszoner (geografisk stängsel): Stöd för upp till tjugo (20) säkerhetszoner
  • Batterivarning (vid låg spänning)
  • Larm skickas via sms, mejl eller pushnotis. Vilka som ska få larm anger du under ”Larmmottagare”. Glöm inte att aktivera pushnotiser under larmmottagare samt att aktivera funktionen ”notiser” i din telefon.

Tekniska specifikationer

GSM specifikationer

• Frekvensband
    • Quad band: 850/900/1800/1900 MHz
    • Kompatibel med GSM phase 2/2+
    • Class 4 (2W @   850/  900 MHz)
    • Class 1 (1W @ 1800/1900 MHz)
  • GPRS
    • GPRS multi-slot class 12 (10 som standard)
    • GPRS mobile station class B

GNSS specifikationer

• GNSS Ty:p u-blox All-In-One GPS mottagare
  • Känslighet
    • Autonomous: -147 dBm
    • Hot start: -156 dBm
    • Reacquisition: -160 dBm
    • Tracking: -162 dBm
  • Positionsexakthet: mindre än 2.5 meter
  • TTFF (Open Sky)
    • Cold start: 27s average
    • Warm start: 27s average
    • Hot start: 1s average

Gränssnitt

• Inbyggd GSM antenn
  • Inbyggd GNSS antenn
  • LED indikatorer för GSM, GNSS och PWR (Power, ström)

Kommunikationsprotokoll

• TCP (Transmission Control Protocoll)
  • UDP (User Datagram Protocol )
  • SMS

Installation av GPS tracker NorthTrack Machine

Installationen och aktiveringen av NorthTracks spårsändare är mycket enkel.

1. Sätt fast spårsändaren på objektet du vill skydda och anslut på fordonets elsystem (8-32V). Om du gömmer spårsändaren, kontrollera gärna mottagningen genom NorthTacker appen eller på hemsidan.
  2. Skapa ett NorthTracker konto och koppla din spårsändare till ditt konto med hjälp av enhetens unika IMEA nummer (tar ca 2 min).
  3. Nu är stöldskyddet klart!
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Certifikat CE
Testinstitut Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige
Stöldskydd certifierat enligt SSFN 1073 - Spårsystem för fordon
CE märkning Ja
Abonnemang Med abonnemang
Tracking teknologi GPS (Satellit), GSM (Mobilnät)
Spårsändarens funktioner Spåra vid förfrågan, Spåra via tidsintervall, Livespårning, Positionshistorik, Geografisk stängsel, Täckningslarm, Batterivarning
Strömkälla Fast anslutning
Batteriets elektrokemiska ämne Lithium Polymer (LiPo)
Batteristorlek Specialstorlek
Uppladdningsbart batteri Ja
Batterikapacitet i mAh 1100
IP klass IP67 - Dammtät och vattentät
Höjd (mm) 20
Bredd (mm) 46
Längd (mm) 102
Du recenserar:Godkänd spårsändare NorthTracker Machine
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!