JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Fuktabsorbent SaniDry till båten, husvagnen, fritidshuset, källaren mm

manufacturer

SaniDry är en fuktabsorbent som suger upp fukt från sin omgivning och därmed motverkar uppkomst av mögel och unken lukt och lämpar sig perfekt till båtar, husbilar, källarutrymmen, krypgrund, sommarstugor, garage, stall, bilar (med hund) med mera. 

SaniDry finns i två storlekar med en kapacitet på 0,75 liter och 3 liter.

95,00 kr
95,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Produktinformation om fuktabsorbent SaniDry

SaniDry är försedd med ett unikt membran, som släpper in fukten men motverkar att fukten dunstar tillbaka till utrymmet som avfuktats. Membranet på Sanidry är förseglat runt behållaren vilket också innebär att om behållaren skulle välta, så rinner inte innehållet ut. Man behöver alltså inte oroa sig för spill när båten eller husvagnen förflyttar sig, absorberad fukt stannar i behållaren.

De fuktabsorberande egenskaperna innebär ett SaniDry effektivt motverkar uppkomst av mögel, något som gör den mycket lämplig att använda både i säsong och för vinterförvaring för alla båtägare, husvagnsägare, husägare och bilägare. Kylskåpet är ett annat bra ställe att ha en SaniDry-behållare i då man kan stänga skåpet under vintern utan att riskera mögel och dålig lukt när man öppnar upp på våren igen. Man kan även köpa till ett praktiskt fodral om man exempelvis vill ha SaniDry stående framme i ruffen på båten eller i bagaget i bilen. Eller varför inte i tvättstugan där hemma? Produkten är patenterad och finns sedan tidigare i Europa, där den blivit mycket populär.

 

Produktegenskaper för fuktabsorbent SaniDry

  • Mycket enkel att hantera - man tar bara ut produkten ur förpackningen och den börjar verka direkt!
  • Extremt bra absorberingsförmåga
  • Motverkar uppkomst av mögel
  • Motverkar unken lukt
  • Finns i två storlekar, 0,75 liter och 3 liter
  • Återvinningsbar förpackning

 

Produktfilm om fuktabsorbent SaniDry

Färg Vit
Produktvikt (kg) 0.5

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?