JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Julgåvor till företag

Tycker du också att julskinka är lite tråkigt att ge/få som julgåva? Gör som många andra företag i år, ge bort en säkerhetsprodukt till dina kunder, anställda och samarbetspartners! 

 Att ge bort en (brand-) säkerhetsprodukt visar inte bara omtanke, det ligger dessutom helt rätt i tiden då de flesta bränder sker under december månad. Och om produkten dessutom är snygg, blir det den perfekta julgåvan till era design- och inredningsintresserade kunder, anställda och samarbetspartners.

 

Gränsen för skattefria julgåvor för anställda och kunder är i år (2014) är 450 kr inkl moms. Nedan har vi valt ut tre brandsäkerhetsprodukter som uppfyller dessa kriterier, men naturligtvis kan vi ta fram motsvarande erbjudanden för andra produkter också. Kontakta oss via vår kundserviceportal för mer information.

 

 

Brandfiltar IvanaHelsinki

 

 

En brandfilt är genom sin enkla hantering det idealiska släckredskapet om kläder, möbler, TV:n, eller något på spisen fattar eld. Brandfiltarna är framtagna med högsta krav på både kvalitet och säkerhet för användaren. Glasfiberväven är belagd med ett brandhärdigt skikt som hindrar brännbara gaser från att tränga igenom väven. Den ökade tyngden gör dessutom att filten lättare ligger kvar och kväver brandhärden.

 

Ord pris: 495 kr / styck

Julgåvapris: 450 kr / styck*

 

 

Brandsläckare Firephant 1 kg vit

 

Har du också letat efter en brandsläckare som inte skäms för att sitta framme? Firephants vita pulversläckare har vunnit prestigefyllda designpriset reddot awards.

 

Ord pris: 745 kr / styck

Julgåvapris: 450 kr / styck

 

 

Brandvarnare Snapalarm optisk vit eller svart

 

Snapalarm är brandvarnaren som säkert kommer upp. Med den patenterade uppsättningslösningen snäpper du enkelt denna brandvarnare i takarmaturens sladd - bara ett enkelt "klick", ingen borrning och inga hål i taket!

 

Ord pris: 315 kr / styck.

Julgåvapris: 279 kr / styck*

 

 

* Samtliga priser inklusive moms. Villkor för ovanstående priser är att beställningen avser minst 10 styck, att köparen är ett företag, samt att köpet görs senast 19 december 2014. Observera att större beställningar kan medföra längre leveranstider, så beställ i god tid.

Önskar du en skräddarsydd offert eller vill bli tillagd som fakturakund? Kontakta vår kundservice!

3 artiklar

Rutnät  Lista 

Fallande ordning
per sida
Fallande ordning
per sida