Brandredskapsskyltar

Hitta rätt med vägledande skyltar
Vid brand är det helt avgörande att snabbt hitta nödutgången, brandsläckare, larmknapp m.m. Våra brandsäkerhetsskyltar kan underlätta släckningsarbetet, minska brandens omfattning och rent av rädda liv.

Brandredskapsskyltar har rektangulär eller kvadratisk form med gulvit symbol på röd bakgrund (som utgör minst 50 procent av skyltens yta).

Önskar du en skräddarsydd offert eller vill bli tillagd som fakturakund? Kontakta vår kundservice!

Brandredskapsskyltar på företag

Om en brand skulle starta på en arbetsplats/företag, så gäller det att vara rätt förberedd där alla i personalen ska kunna se vart brandredskapen är placerade samt vart branddörrarna är belägna och inte minst brandlarmsknappen. IF säkerhetsbutik erbjuder tydliga brandskyltar som ökar säkerheten på ditt företag. De informativa gulvita symbolerna ger en tydlig vägledning som bidrar till säkerheten på arbetsplatsen. Som företagare är man skyldig att ha de rätta brandskydden och skyltarna, så att man är förberedd om olyckan skulle vara framme. Skulle det uppstå en brand så gäller det att spara tid och då kan en brandskylt vara helt avgörande och rädda liv. Se till så att ditt företag har de rätta brandskyltarna och att personalen har rutiner på hur de ska agera vid brand. Skyltarna visar vägen till säkerhet. Vi erbjuder många tydliga brandskyltar, läs mer här.

Visa som Rutnät Lista

22 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Brandskylt "Sprinklercentral" reflekterande
  Reflekterande Brandskylt "Sprinklercentral"
  196 kr Ordinarie pris 245 kr
 2. Skylt "Brandvägg" 150x150 mm
  Reflekterande Brandskylt "Brandvägg"
  188 kr Ordinarie pris 235 kr
 3. Brandskylt "Röklucka" reflekterande
  Reflekterande Brandskylt "Röklucka"
  188 kr Ordinarie pris 235 kr
Visa som Rutnät Lista

22 Varor

Per sida
Fallande ordning