Fönsterlås ASSA 148 för inåtgående fönster

Unikt fönsterlås för dina befintliga tillhållarnycklar med nyckelminne. Nyckelminne innebär att låset blir programmerat med den nyckel som används vid låsning och bara kan låsas upp med en nyckel som har samma delning. Fönsterlås ASSA 148 passar inåtgående fönster.

Från 660 kr Ordinarie pris 825 kr
+
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
  • Tillgänglighet: I Lager
  • Lagervara med omgående leverans

Om fönsterlås

Fönsterlås  

Inbrott sker ofta genom fönster utan insyn från gatan eller från grannar, oftast på baksidan av huset. Det vanligaste sättet är att inbrottstjuven slår ett litet hål i fönstret för att helt enkelt öppna fönstret inifrån.

Ett fönsterlås är ett effektivt inbrottsskydd, både som alternativ om ett låsbart handtag inte går att montera och som komplement om man vill förstärka inbrottsskyddet ytterligare. Observera att utåtgående och inåtgående fönster kräver olika typer av fönsterlås.

Observera att försäkringsbolagen kan ha särskilda krav på inbrottsskydd av fönster. Kraven kan innebära fönsterlås med nyckel för samtliga fönster, inkrypningsskydd med mera, och beror i hög grad på hur mycket dina värdesaker är försäkrat för, men också var och på vilket sätt du bor. Läs mer om eventuella krav från försäkringsbolag.

 

Produktegenskaper för fönsterlås ASSA 148 för inåtgående fönster 

Ett fönsterlås avsett för inåtgående fönster i privatbostäder. Nyckelminne och avsett för ASSA 9-tillhållarnyckel, vilket innebär att samma nyckel kan användas som till entrédörrens 9-tillhållarlås av ASSA-fabrikat. Med nyckelminne menas att låset blir programmerat med den nyckel som används vid låsning och kan bara låsas upp med en nyckel som har samma delning. Vid upplåsning nollställs programmeringen och eventuell ny låsning kan programmeras. Vid stängning av fönstret går kroken in i låshuset. Låsning och öppning sker vid 180° vridning med nyckel som går att ta ur i både låst och olåst läge.

  • Låset låses genom att man vrider nyckeln ett halvt varv.
  • Nyckeln kan tas ur låset i både låst och olåst läge.
  • Lås och krok i förzinkat stål
  • Levereras utan nycklar - använd dina befintliga tiillhållarnycklar!
  • Mått: ca 90 x 33 x 17 mm

Ladda ned monteringsanvisning för fönsterlås ASSA 148 inåtgående

Specifikation
Godkänd av If Ja
Godkänd Nej
In-/utåtgående fönster Inåtgående fönster / dörrar
Cylindertyp Tillhållarlås
Låssystem ASSA 9-tillhållarnyckel
Produktvikt (kg) 1.0000
Skriv din egen recension
Du recenserar:Fönsterlås ASSA 148 för inåtgående fönster
Customer Questions
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!