JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Flytväst Baltic Genua Vit/Turkos

manufacturer

Genua är en av de mest populära allroundvästarna någonsin mycket tack vare passformen samt att den är kortare än övriga flytvästar från Baltic. Det gör att den är betydligt smidigare att röra sig i och gör att den inte glider upp när man sätter sig eller böjer sig ned. Det gör den också perfekt som första väst för barn när dem lärt sig att simma och väger över 25kg. Självklart är Genua snabbtorkande och lätt att bära.

Observera att färgen Vit/Grå uppfattas av många som Vit/Mörkblå.

565,00 kr
565,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om flytvästar

Flytväst  

Flytvästar är godkända till 50N-standarden, vilket innebär att flytvästar håller dig flytande med god marginal men hjälper dig inte med vändning eller håller upp huvudet på dig. Man skall alltså vara simkunnig för att använda dessa produkter.

Vill du lära dig mer om flytvästar och annan flytutrustning såsom flytkläder och räddningsvästar? Läs mer om vilka typer om flytutrustning som finns och vilken som passar dina behov bäst, vad Newton-klasser är, och mycket mer i vår guide om flytutrustning.

  Produktegenskaper för flytväst Baltic Genua

Genua är också självklart utrustad med en rejäl dragkedja, en dragkedjeficka och det finns möjlighet att utrusta den med grenband (ingår ej), vilket gör att man får ännu bättre flytförmåga.

  • Dragkedjeficka
  • Kort, smidig modell
  • Finns från 25 kg-

Lagerstatus Beställningsvara, leverans inom 2-4 arbetsdagar
Typ av flytutrustning Flytväst
Flytkraft (i Newton) 50 N
Färg Vit/Turkos
Produktvikt (kg) 0.4