Finger-kombiförband 6 x 400 cm

Kombiförband är ett förband som fäster i sig själv utan att fastna i sår, kläder eller hår. Det är absorberande, elastiskt och självhäftande, vilket gör det allsidigt och enkelt att använda som såväl tryckförband som täckförband.

100 kr Ordinarie pris 125 kr
- +
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
  • Tillgänglighet: I Lager
  • Leveranstid 3-5 dagar

Stor förpackning med 4 meter finger-kombiförband. Kombiförband är ett förband som fäster i sig själv utan att fastna i sår, kläder eller hår. Det är absorberande, elastiskt och självhäftande, vilket gör det allsidigt och enkelt att använda som såväl tryckförband som täckförband. Förbandet fungerar lika bra på alla typer av sår - både i värme, kyla, vått och torrt.


Finger-kombi-förbandet är tunnare än kombi-förbandet, vilket gör det smidigt att använda på små sår på fingrar och tår. Förbandet sitter bra, även om du använder handskar. Du kan med fördel använda finger-kombiförbandet som brännskadeförband, eftersom ytskiktet är så sårvänligt. Det är också ett suveränt alternativ till plåster, eftersom det sitter så bra även när förbandet blir blött. Tack vare att det inte fäster på huden, gör det heller inte ont att dra bort!

 

Användning

Riv av den bit du behöver. Lägg förbandet direkt på såret och linda runt. Värm förbandet med handen i cirka 20 sekunder, så fäster det bättre.

 

Produktfakta

Innehåll: 6 x 400 cm förband i kartong.

Mer information
Färg Nej
Skriv din egen recension
Du recenserar:Finger-kombiförband 6 x 400 cm
Customer Questions
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du svar på din fråga?
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!