JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Finger-kombiförband 6 x 100 cm

manufacturer

Kombiförband är ett förband som fäster i sig själv utan att fastna i sår, kläder eller hår. Det är absorberande, elastiskt och självhäftande, vilket gör det allsidigt och enkelt att använda som såväl tryckförband som täckförband. Förbandet fungerar lika bra på alla typer av sår - både i värme, kyla, vått och torrt.

45,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Finger-kombiförband i en mindre förpackning som passar när du reser bort, eller för dig som vill testa om du gillar kombi-förband.

 

Finger-kombi-förbandet är tunnare än kombi-förbandet, vilket gör det smidigt att använda på små sår på fingrar och tår. Förbandet sitter bra, även om du använder handskar. Du kan med fördel använda finger-kombiförbandet som brännskadeförband, eftersom ytskiktet är så sårvänligt. Det är också ett suveränt alternativ till plåster, eftersom det sitter så bra även när förbandet blir blött. Tack vare att det inte fäster på huden, gör det heller inte ont att dra bort!

 

Användning

Riv av den bit du behöver. Lägg förbandet direkt på såret och linda runt. Värm förbandet med handen i cirka 20 sekunder, så fäster det bättre.

 

Produktfakta

Innehåll: 6 x 100 cm förband i plastförpackning.

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
Produktvikt (kg) 0.3000

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?