Fälglås till Porsche fälgar Rimgard 4-pack

Fälglås från Rimgard till original Porsche aluminiumfälgar. Rimgards fälglås har utvecklats under många år i nära samarbete med bilbranschen och anses idag som den enda lösningen för att helt förhindra stöld av fälgar. Rimgard ersätter därför självrisken med upp till 6.000 kr om dina original Porsche aluminiumfälgar - med Rimgard fälglås monterade - drabbas av stöld, eller mer troligt, stöldförsök.

Förpackningen innehåller 4 st låsmoduler (en till varje fälg).

Välj mellan Svart, Silver och Antracit

Från 5 990,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
Lagervara

Om fälglås

Fälglås  

Stöld av aluminiumfälgar är ett växande problem för många bilägare. Och det är inte bara de stulna fälgarna som är problemet, oftast skadas nämligen bilen under stölden och förutom den ekonomiska skadan innebär det att man kan vara utan bil under flera veckor eller även månader, om man har otur. Traditionella låsanordnigar till fälgar som låsbultar har visat sig vara ganska ineffektiva för att förhindra fälgstölder.

Om fälglås

Fälglås

Stöld av aluminiumfälgar är ett växande problem för många bilägare. Och det är inte bara de stulna fälgarna som är problemet, oftast skadas nämligen bilen under stölden och förutom den ekonomiska skadan innebär det att man kan vara utan bil under flera veckor eller även månader, om man har otur. Traditionella låsanordnigar till fälgar som låsbultar har visat sig vara ganska ineffektiva för att förhindra fälgstölder.

Produktegenskaper för Rimgard fälglås till Porsche

Rimgard tillverkar ett fälglås som förhindrar stölder av aluminiumfälgar till bilar. Låsmodulen täcker alla fälgens bultar och kan motstå dragkrafter på över 2,3 ton, och har i tester visat sig att vara omöjligt att forcera. En specialframställd patenterad högsäkerhetscylinder från ASSA håller modulen på plats och gör det omöjligt att komma åt bultarna. Rimgards låsteknik är patenterad i USA och Sverige och pendlar i ytterligare drygt 180 länder.

  • Rimgard har kvalitetstestad av TÜV, stöldskyddscertifierad av RISE (tidigare statens provningsanstalt) och prestandatestad av Thatcham Research
  • Rekommenderas av Porsche Försäkringar
  • Patenterad (kopieringsskyddad) borr- och dyrksäker högsäkerhetscylinder ASSA Desmo+ med 55.000 låskombinationer (jämfört med ca 20 låskombinationer i en låsbult)
  • Utvecklat och tillverkat i Sverige
  • Material: Miljövänlig aluminium utan tungmetaller
  • Finns i Svart, Silver och Antracit
  • Vikt: 400 g per låsmodul

 

Rimgard modellguide till Porsche

Rimgard för Porsche är kompatibel med originalfälgar till Porsche Panamera, Porsche Cayenne och Porsche Macan.

Vänligen kontakta oss angående kompatibilitet med övriga Porschemodeller.


Se video om hur Rimgard fälglås fungerar

Specifikation
Leveranstid Lagervara
Låstyp Fälglås
Godkänd Ja
Certifierat stöldskydd SSF 049 - Hjullås
Godkännanden RISE, SBSC - Certifierad produkt
Låssystem ASSA Desmo+
Produktvikt (kg) 2
Hej passar fälglås Rimgard till Porsche Macan? Har ett par 21 tum 911 Turbo Design hjul. Verkar vara lite olika beroende på modell.
Skicka gärna en bild till kundservice@if-sakerhet.se så kan vi ta reda på om det finns passande Rimgard fälglås eller inte.
Varför ska man investera i Rimgard falglås?
1. Det är ett växande problem med fälgstölder. 1. Rimgard är det starkaste, smartaste och säkraste låset på marknaden. 3. Rimgard täcker självrisken. 4. Rimgard har de absolut nöjdaste kunderna.
Vilken färg passar bäst till blanka aluminuim fälgar, silver eller antracit? På bilden ser silver mera ut som vit.
Hej! Det är dessvärre helt omöjligt att säga, allt ligger i betraktarens ögon. Ska man ligga så nära som möjligt till en blank fälg bör det vara silver. Är det så att kunden har en tvåfärgad fälg är det möjligt att han skulle välja antracit. Det finns...
Passar Rimgard fälglås till min Porsche Taycan med 21 originalfälgar?
Fälglås Rimgard ska passa till Porsche Taycan med originalfälgar.
Hej! Passar Rimgards fälglås till 20” 911 Porsche Turbo II (G1) för Porsche Panamera 2012 och facelift 2014. Passar den fälgen MAK Rennen från OCL Brorssons? Mvh, Per
När det gäller orignalfälgarna till Porsche Panamera så passar Rimgard fälglås med stor sannolikhet. Annat är det med eftermarknadsfälgar där Rimgard i nuläget inte garanterar passform. I de allra flesta fall kommer centrumkåporna på eftermarknadsfälgar inte passar fälglåsen och även om fälglåsen ryms i centrumhålet på dessa fälgar så behöver de kompletteras med orginalkåpor för att skydda låshuset mot överdriven exponering.
Passar fälglåset Rimgard om mina fälgar endast har en centrumbult?
Rimgard fälglås passar tyvärr inte fälgar som endast har en centrumbult.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Fälglås till Porsche fälgar Rimgard 4-pack
Your Rating