Fälglås till Porsche fälgar Rimgard 4-pack

Fälglås från Rimgard till original Porsche aluminiumfälgar. Rimgards fälglås har utvecklats under många år i nära samarbete med bilbranschen och anses idag som den enda lösningen för att helt förhindra stöld av fälgar. Förpackningen innehåller 4 st låsmoduler (en till varje fälg).

Välj mellan Svart, Silver och Antracit

Från 5 495 kr Ordinarie pris 5 995 kr
+
 • Produkten rekommenderas av If
 • Kompetent kundservice
 • 15 dagars öppet köp
 • Tillgänglighet: I Lager
 • Lagervara med omgående leverans

Om fälglås

Fälglås  

Stöld av aluminiumfälgar är ett växande problem för många bilägare. Och det är inte bara de stulna fälgarna som är problemet, oftast skadas nämligen bilen under stölden och förutom den ekonomiska skadan innebär det att man kan vara utan bil under flera veckor eller även månader, om man har otur. Traditionella låsanordnigar till fälgar som låsbultar har visat sig vara ganska ineffektiva för att förhindra fälgstölder.


Produktegenskaper för Rimgard fälglås till Porsche

Rimgard tillverkar ett fälglås som förhindrar stölder av aluminiumfälgar till bilar. Låsmodulen täcker alla fälgens bultar och kan motstå dragkrafter på över 2,3 ton, och har i tester visat sig att vara omöjligt att forcera. En specialframställd patenterad högsäkerhetscylinder från ASSA håller modulen på plats och gör det omöjligt att komma åt bultarna. Rimgards låsteknik är patenterad i USA och Sverige och pendlar i ytterligare drygt 180 länder.

 • Rimgard har certifierats av RISE och TÜV Austria och rekommenderas av bland annat If och Volvia.
 • Patenterad (kopieringsskyddad) borr- och dyrksäker högsäkerhetscylinder ASSA Desmo+ med 55.000 låskombinationer (jämfört med ca 20 låskombinationer i en låsbult)
 • Utvecklat och tillverkat i Sverige
 • Rimgard fungerar endast på Porsche originalfälgar för Porsche Cayenne, Porsche Panamera och Porsche 911 frün och med 2010 samt passar alla Porsches centrumkåpor som passar på fälgar med bultmönster 5-130.
 • Material: Miljövänlig aluminium utan tungmetaller
 • Finns i Svart, Silver och Antracit
 • Vikt: 400 g per låsmodul


Produktfilm om Rimgard fälglås


Specifikation
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Tillverkningsland Sverige
Låstyp Fälglås
Godkänd Ja
Testinstitut TÜV Austria, RISE
Produktvikt (kg) 2
Skriv din egen recension
Du recenserar:Fälglås till Porsche fälgar Rimgard 4-pack
Customer Questions
Vilken färg passar bäst till blanka aluminuim fälgar, silver eller antracit? På bilden ser silver mera ut som vit.

Hej! Det är dessvärre helt omöjligt att säga, allt ligger i betraktarens ögon. Ska man ligga så nära som möjligt till en blank fälg bör det vara silver. Är det så att kunden har en tvåfärgad fälg är det möjligt att han skulle välja antracit. Det finns...

Hej! Passar Rimgards fälglås till 20” 911 Porsche Turbo II (G1) för Porsche Panamera 2012 och facelift 2014. Passar den fälgen MAK Rennen från OCL Brorssons? Mvh, Per

När det gäller orignalfälgarna till Porsche Panamera så passar Rimgard fälglås med stor sannolikhet. Annat är det med eftermarknadsfälgar där Rimgard i nuläget inte garanterar passform. I de allra flesta fall kommer centrumkåporna på eftermarknadsfälgar inte passar fälglåsen och även om fälglåsen ryms i centrumhålet på dessa fälgar så behöver de kompletteras med orginalkåpor för att skydda låshuset mot överdriven exponering.

Fick du inte svar på din fråga?