Fälglås till Mercedes fälgar Rimgard 4-pack

Fälglås från Rimgard till original Mercedes aluminiumfälgar. Rimgards fälglås har utvecklats under många år i nära samarbete med bilbranschen och anses idag som den enda lösningen för att helt förhindra stöld av fälgar. Rimgard ersätter därför självrisken med upp till 6.000 kr om dina original Mercedes aluminiumfälgar - med Rimgard fälglås monterade - drabbas av stöld, eller mer troligt, stöldförsök.

Enkel och snabb montage. Förpackningen innehåller 4 st låsmoduler (en till varje fälg).

Välj mellan Svart, Silver och Antracit

Ordinarie pris 4 295,00 kr Från 4 295,00 kr 3 995,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
Lagervara

Om fälglås

Fälglås  

Stöld av aluminiumfälgar är ett växande problem för många bilägare. Och det är inte bara de stulna fälgarna som är problemet, oftast skadas nämligen bilen under stölden och förutom den ekonomiska skadan innebär det att man kan vara utan bil under flera veckor eller även månader, om man har otur. Traditionella låsanordnigar till fälgar som låsbultar har visat sig vara ganska ineffektiva för att förhindra fälgstölder.

Om fälglås

Fälglås

Stöld av aluminiumfälgar är ett växande problem för många bilägare. Och det är inte bara de stulna fälgarna som är problemet, oftast skadas nämligen bilen under stölden och förutom den ekonomiska skadan innebär det att man kan vara utan bil under flera veckor eller även månader, om man har otur. Traditionella låsanordnigar till fälgar som låsbultar har visat sig vara ganska ineffektiva för att förhindra fälgstölder.

Produktegenskaper för Rimgard fälglås till original Mercedes-Benz fälgar

Rimgard tillverkar ett fälglås som förhindrar stölder av aluminiumfälgar till bilar. Låsmodulen täcker alla fälgens bultar och kan motstå dragkrafter på över 2,3 ton, och har i tester visat sig att vara omöjligt att forcera. En specialframställd patenterad högsäkerhetscylinder från ASSA håller modulen på plats och gör det omöjligt att komma åt bultarna. Rimgards låsteknik är patenterad i USA och Sverige och pendlar i ytterligare drygt 180 länder.

  • Rimgard har kvalitetstestad av TÜV, stöldskyddscertifierad av RISE (tidigare statens provningsanstalt) och prestandatestad av Thatcham Research
  • Rimgard rekommenderas av Mercedes-Benz Försäkring
  • Patenterad (kopieringsskyddad) borr- och dyrksäker högsäkerhetscylinder ASSA Desmo+ med 55.000 låskombinationer (jämfört med ca 20 låskombinationer i en låsbult)
  • Utvecklat och tillverkat i Sverige
  • Material: Miljövänlig aluminium utan tungmetaller
  • Vikt: 400 g per låsmodul
  • Färg: Svart, Silver och Antracit

 

Rimgard modellguide till Mercedes-Benz

Rimgard för Mercedes-Benz är kompatibel med Mercedes originalfälgar. för: C-klass, E-klass, V-klass och GLC. Rimgard passar Mercedes original centrumkåpa med tre grepar/hullingar. På centrumkåpor med sex grepar/hullingar behöver tre avlägsnas för att passa låset.

Kontakta oss för information om kompatibilitet med A-klass, B-klass, CLA, GLA, GLE, GLS, S-klass, SLK och SLC.

Se video om hur Rimgard fälglåsen fungerar

Specifikation
Leveranstid Lagervara
Låstyp Fälglås
Godkänd Ja
Certifierat stöldskydd SSF 049 - Hjullås
Godkännanden RISE, SBSC - Certifierad produkt
Låssystem ASSA Desmo+
Produktvikt (kg) 2
Jag har en Mercedes GLC 43, 2020 årsmodell, funkar det att montera Rimgard fälglås på min bil?
Ja, fälglåsen Rimgard till Mercedes fälgar kommer att passa.
Passar fälglås Rimgard till min Mercedes-Benz A-klass?
Mercedes A-klass bilar har oftast en dammkåpa på framaxeln vilket gör att Rimgard-modulen inte får plats, så dom behöver bytas ut innan montering. Vi skickar med modifierade dammkåpor så efter att de har bytts ut är Rimgard kompatibel.
Jag har en Mercedes CLA 200 årsmodell 2020 med originalfälgar och undrar om Rimgård fälglås passar till dessa fälgar?
Fälglås Rimgård kommer med största sannolikhet att passa på Mercedes-Benz CLA rakt av, men det sitter en dammkåpa i navet på framaxeln som måste bytas ut innan montering genom att plocka av framhjulen. Vi skickar med modifierade dammkåpor till CLA. 
Jag köpte ny Mercedes CLA 200 med original AMG fälgar. Undrar om Rimgård fälglås passar till dessa fälgar?
Tyvärr är det så att Mercedes har monterat en skyddskåpa över navbultarna på framaxeln i bilar byggda på MFA2 plattformen (A,B,CLA,GLA etc). Detta gör att Rimgard fälglås inte får plats. Rimgard jobbar med ett projekt som gör produkten grundare men vi kan i nuläget inte säga när denna lösning är på plats.
Varför ska man investera i Rimgard falglås?
1. Det är ett växande problem med fälgstölder. 1. Rimgard är det starkaste, smartaste och säkraste låset på marknaden. 3. Rimgard täcker självrisken. 4. Rimgard har de absolut nöjdaste kunderna.
Vilken färg passar bäst till blanka aluminuim fälgar, silver eller antracit? På bilden ser silver mera ut som vit.
Hej! Det är dessvärre helt omöjligt att säga, allt ligger i betraktarens ögon. Ska man ligga så nära som möjligt till en blank fälg bör det vara silver. Är det så att kunden har en tvåfärgad fälg är det möjligt att han skulle välja antracit. Det finns...
Passar fälglås Rimgard till Mercedes GT-R?
Rimgard passar tyvärr inte till Mercedes GT-R då det finns för lite plats i framaxeln för att modulen ska gå in. 
Passar Rimgard fälglås på Mercedes C200 med AMG-paket från -08?
Det ska inte vara något problem att montera fälglås Rimgard på din Mercedes C200 med AMG-paket från 2008.
Passar fälglåset Rimgard om mina fälgar endast har en centrumbult?
Rimgard fälglås passar tyvärr inte fälgar som endast har en centrumbult.
Passar det till min nya GLE 350 de 2021? AMG fälgar 20'
Nej tyvärr inte. Mercedes-Benz GLE av årsmodell 2019 och framåt har en mindre centrumkåpa vilket gör att Rimgard fälglås inte passar. 
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Fälglås till Mercedes fälgar Rimgard 4-pack
Your Rating