Fälglås till BMW fälgar Rimgard 4-pack

Rating:
0% of 100

Fälglås från Rimgard till original BMW aluminiumfälgar. Rimgards fälglås har utvecklats under många år i nära samarbete med bilbranschen och anses idag som den enda lösningen för att helt förhindra stöld av fälgar. Rimgard ersätter därför självrisken med upp till 6.000 kr om dina original BMW aluminiumfälgar - med Rimgard fälglås monterade - drabbas av stöld, eller mer troligt, stöldförsök.

Enkel och snabb montage. Förpackningen innehåller 4 st låsmoduler (en till varje fälg).

Rimgard fälglås till BMW finns i två storlekar (A och B), beroende på bilmodell och -version. Hitta din passande storlek i Rimgards storleksguide nedan. Välj mellan Svart, Silver och Antracit.

Ordinarie pris 4 295,00 kr Från 4 295,00 kr 3 995,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
Lagervara med omgående leverans

Om fälglås

Fälglås  

Stöld av aluminiumfälgar är ett växande problem för många bilägare. Och det är inte bara de stulna fälgarna som är problemet, oftast skadas nämligen bilen under stölden och förutom den ekonomiska skadan innebär det att man kan vara utan bil under flera veckor eller även månader, om man har otur. Traditionella låsanordnigar till fälgar som låsbultar har visat sig vara ganska ineffektiva för att förhindra fälgstölder.

Produktegenskaper för Rimgard fälglås till original BMW fälgar

Rimgard tillverkar ett fälglås som förhindrar stölder av aluminiumfälgar till bilar. Låsmodulen täcker alla fälgens bultar och kan motstå dragkrafter på över 2,3 ton, och har i tester visat sig att vara omöjligt att forcera. En specialframställd patenterad högsäkerhetscylinder från ASSA håller modulen på plats och gör det omöjligt att komma åt bultarna. Rimgards låsteknik är patenterad i USA och Sverige och pendlar i ytterligare drygt 180 länder.

  • Rimgard har kvalitetstestad av TÜV, stöldskyddscertifierad av RISE (tidigare statens provningsanstalt) och prestandatestad av Thatcham Research
  • Rimgard rekommenderas av BMW Originalförsäkring
  • Patenterad (kopieringsskyddad) borr- och dyrksäker högsäkerhetscylinder ASSA Desmo+ med 55.000 låskombinationer (jämfört med ca 20 låskombinationer i en låsbult)
  • Utvecklat och tillverkat i Sverige
  • Material: Miljövänlig aluminium utan tungmetaller
  • Vikt: 400 g per låsmodul
  • Färg: Svart, Silver och Antracit

 

Rimgard modellguide till BMW

BMW har två olika bultcirkeldiametrar, 112 och 120, beroende på serie, modell och år. Därför finns två olika storlekar på Rimgard A för 112 och B för 120, så att armarna skall nå över bultarna. Vi har sammanställt serie, modell och år nedan för att du ska hitta rätt storlek.

 

Storleksguide för BMW fälgar

 

Produktfilm om Rimgard fälglås

 

Specifikation
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Låstyp Fälglås
Godkänd Ja
Testinstitut RISE, Thatcham Vehicle Security, England, TÜV Austria
Låssystem ASSA Desmo+
Produktvikt (kg) 2
Vilken färg passar bäst till blanka aluminuim fälgar, silver eller antracit? På bilden ser silver mera ut som vit.

Hej! Det är dessvärre helt omöjligt att säga, allt ligger i betraktarens ögon. Ska man ligga så nära som möjligt till en blank fälg bör det vara silver. Är det så att kunden har en tvåfärgad fälg är det möjligt att han skulle välja antracit. Det finns...

Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Fälglås till BMW fälgar Rimgard 4-pack
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!