Extra nyckel till BG lås

Extranyckel till fönsterlås och låsbara handtag från BeslagsGruppen (BG) såsom BG 150, BG 750 och BG 293.

Du behöver nyckelnummer (tex "1002") för att kunna beställa extra nycklar. Nycklar levereras i par. Priset avser alltså två stycken nycklar.

Från 276 kr Ordinarie pris 345 kr

Maximalt antal tecken: 12

+
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
  • Tillgänglighet: I Lager
  • Leveranstid 3-5 dagar

Om fönsterhandtag

Fönsterlås  

Inbrott sker ofta genom fönster och altandörrar utan insyn från gatan eller från grannar, oftast på baksidan av huset. Det vanligaste sättet är att inbrottstjuven slår ett litet hål i fönstret / altandörren för att helt enkelt öppna fönstret / altandörren med handtaget inifrån.

Ett låsbart handtag är därför ett effektivt inbrottsskydd, som kan kompletteras med ett fönsterlås om man vill förstärka inbrottsskyddet ytterligare. Det finns tre olika typer av låsbara handtag:

  • Låsbara handtag med låscylinder, som ofta kan fås med befintlig låsning som dina hus- eller lägenhetsnycklar, dvs du slipper ytterligare uppsättningar nycklar, som alltför ofta "göms" under fönsterbrädan eller på gardinstången.
  • Låsbara handtag med nummerlås.
  • Låsbara handtag med elektronisk låsning.
Vanliga handtag utan låscylinder ger ingen godkänd låsning, om fönstret / altandörren inte kompletteras med ett godkänt fönsterlås. 

Observera att försäkringsbolagen kan ha särskilda krav på inbrottsskydd av fönster och altandörrar. Kraven kan omfatta låsbara hantag och fönsterlås med nyckel för samtliga fönster / altandörrar, inkrypningsskydd med mera, och beror i hög grad på hur mycket dina värdesaker är försäkrat för, men också var och på vilket sätt du bor. Läs mer om eventuella krav från försäkringsbolag.

 

Specifikation
Godkänd Ja
Cylindertyp BG specialcylinder
Låssystem Beslagsgruppen
Produktvikt (kg) 0.1000
Skriv din egen recension
Du recenserar:Extra nyckel till BG lås
Customer Questions
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!