Extra nyckel ABUS X-Plus

Extra ABUS X-Plus nycklar till ditt ABUS X-Plus lås.

Du kan enkelt beställa flera ABUS X-Plus nycklar i samband med ditt köp av ABUS X-Plus lås och även till dina befintliga ABUS X-Plus lås, det enda du behöver i så fall är ditt ABUS X-Plus Code Card eller en ABUS X-Plus nyckel.

Från 160 kr Ordinarie pris 200 kr

Maximalt antal tecken: 9

Kompatibla filtyper att Ladda upp: png, jpg, gif, pdf

+
 • Produkten rekommenderas av If
 • Kompetent kundservice
 • 15 dagars öppet köp
 • Tillgänglighet: I Lager
 • Lagervara med omgående leverans

Produktegenskaper för extra nyckel till ABUS X-Plus

Du kan enkelt beställa flera ABUS X-Plus nycklar i samband med ditt köp av ABUS X-Plus lås och även till dina befintliga ABUS X-Plus lås, det enda du behöver i så fall är ditt ABUS X-Plus Code Card eller en ABUS X-Plus nyckel.

 • Extra nyckel i samband med köp av ABUS X-Plus lås: Nycklarna kommer att tillverkas efter de beställda ABUS X-Plus låsen, du behöver därmed inte ange ett nyckelnummer.
 • Extra nyckel utifrån befintligt nyckelnummer: Ange ditt ABUS X-Plus nyckelnummer ("X" följt av 6-8 siffror) som är angivet på ditt ABUS X-Plus Code Card. Vi rekommenderar även att bifoga en bild på ditt ABUS X-Plus Card för att undvika fel.
 • Extra nyckel inklusive dekodering: Om du inte har kvar ditt ABUS X-Plus Code Card, kan du skicka nyckeln till oss, då kan vi läsa av nyckelnumret och beställa nyckeln åt dig. I priset ingår returfrakten för nyckeln. Vid val av detta alternativ återkommer vi med tydliga instruktioner till dig.

Vänligen observera:

 • Nycklarna tillverkas efter din beställning och är enligt §5 i våra köpvillkor undantagna från ångerrätten.
 • Leveranstiden är ca 2-3 veckor. 
 • Om du beställa extra nyckel i samband med en beställning av ABUS X-Plus lås kommer leveranstiden för hela beställningen vara ca 2-3 veckor.
 • Vid dekodering av nycklar sker det på eget ansvar och bekostnad av frakten till oss. 
Specifikation
Tillverkningsland Tyskland
Testinstitut Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige, Svensk Brand- & Säkerhetscertifiering (SBSC), Sverige
Låssystem ABUS X-Plus
Färg Svart
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Produktvikt (kg) 0
Skriv din egen recension
Du recenserar:Extra nyckel ABUS X-Plus
Customer Questions
Min ABUS nyckel har gått sönder, men jag har en ABUS Key Card kvar. Hur går jag tillväga för att kunna använda låset igen?

Hej, Det enda du behöver göra är att beställa en eller flera extra ABUS nycklar i webbutiken. Vi kontaktar dig därefter med instruktioner. Mvh /Magnus

Hej, jag har ett ABUS "PLus Code Card" Kan jag beställa en nyckel hos er på sidan om ABUS "X-PLus", även om mitt kort saknar X-et? MVH Jimmy W

Hej Jimmy, Tack för ditt meddelande. Om du har en befintlig ABUS Plus nyckel inklusive Code Card (utan "X"), så ska du beställa en extra nyckel till ABUS Plus. Om du har en befintlig ABUS X-Plus nyckel inklusive Code Card (med "X"), så ska du beställa...

Hej! Kan ni kolla om koden till Abus Bordo 6500 är rätt - B182943. Jag tappade både nycklar och kodkort. Med vänlig hälsning, Katerina

Nej, sannolikt inte. ABUS Bordo 6500 har en ABUS X-Plus nyckel som alltid börjar med ett "X".

Fick du inte svar på din fråga?
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!