JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Elektroder till defibrillator Laerdal HS1

manufacturer

Elektroder bör bytas ut en gång per år på din hjärtstartare. Gelen som fäster elektroderna på kroppen tokar efter en tid och när de inte kan fästas på kroppen fungerar de heller inte. Elektroderna ska även bytas efter användning. 

1 295,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

 

Denna förpackning innehåller 1 par defibrilleringselektroder till defibrillatorn Heartstart HS1. Elektroderna är avsedda för en vuxen person och används för att skapa kontakt mellan hjärtstartaren och patienten. Elektroderna består av sladdar med "klisterlappar" som man fäster på patientens bröstkorg vid defibrillering.

Gelet som gör att elektroderna fäster, torkar ut efter en tid och då fungerar inte elektroderna längre. Vi garanterar alltid minst 1 års hållbarhet på elektroderna, under förutsättning för att de inte används. Kontrollera för säkerhets skull alltid sista datum på elektroderna vid leverans.

OBS! Har defibrillatorn använts i skarpt läge, är elektroderna omedelbart förbrukade och måste bytas ut. Tänk också på att aldrig öppna kassetten med elektroder om det inte är nödvändigt. Då torkar gelet ännu snabbare och elektroderna blir oanvändbara vid ett hjärtstopp!

 

  • 1 par defibrilleringselektroder till Heartstart HS1.
  • Hållbarhet: minst 1 år.

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
Produktvikt (kg) 0.3000