JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Djurförsäkring

Försäkra din katt, hund eller häst
Oavsett om du är uppfödare eller har ditt djur för sällskapets skull kan du försäkra det med vår djurförsäkring. Vilken omfattning på försäkringen du väljer beror på omständigheterna, men vi hjälper dig självklart att välja rätt. Här hitta du alla våra djurförsäkringar.
 
Hundförsäkring
Försäkra hunden hos If, så får du ett omfattande skydd som du som hundägare kan känna dig trygg med. Som enda försäkringsbolag kan vi erbjuda fast självrisk vid veterinärvård. Här kan du läsa mer om Stor Hundförsäkring och Hundförsäkring samt jämföra och köpa våra hundförsäkringar.
 
Hästförsäkring
För dig som är hästägare finns vår hästförsäkring, som passar både för dig som äger en ponny till dig som äger ett helt stuteri. Vilken försäkring du ska välja beror på vad du använder hästen till och hur omfattande skydd du vill. Läs mer och köp hästförsäkring.
 
Kattförsäkring
För en kattförsäkring med livförsäkring och veterinärvård kan du som är kattägare välja mellan våra försäkringslösningar Stor Kattförsäkring och Kattförsäkring. Du som är uppfödare kan också köpa till en trygghetsförsäkring. Vi kan som enda försäkringsbolag dessutom erbjuda fast självrisk för veterinärvård. Här kan du läsa mer om våra kattförsäkringar