Defibrillatorskåp ProAid IP66

Rating:
0% of 100

Defibrillatorskåp ProAid IP66 ger ett extra skydd till din defibrillator i smutsiga och fuktiga miljöer. Det här är ett snyggt skåp för hjärtstartare som lever upp till de krav som ställs i en tuff miljö, exempelvis inom industrin. Skåpet har branschens högsta IP-klass 66, vilket innebär att det skyddar mot yttre våld, damm, fukt och vatten.

Placera det synligt där den är lätt åtkomlig i nödsituationer.

Specialpris 2 596,00 kr Ordinarie pris 3 245,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
Lagervara med omgående leverans

Produktegenskaper för Defibrillatorskåp IP-66 från ProAid

Hjärtstartarskåpet från ProAid passar alla modeller av hjärtstartare. Skåpet är tillverkat av stål och är pulverlackerat i en röd färg och märkt med "Hjärtstartare Defibrillator", så att det tydligt ska framgå att hjärtstartaren finns där. Skåpet har dessutom en transparant glasruta för att man enkelt skall kunna se att hjärtstartaren är på plats.I vissa miljöer behöver hjärtstartaren förvaras betydligt mer skyddat än enbart i en väska. Därför har vi tagit fram ett riktigt robust defibrillatorskåp i galvat stål, som passar alla modeller av defibrillatorer. Skåpet är pulverlackerat i en röd färg och märkt med orden "Hjärtstartare/Defibrillator", så att det tydligt ska framgå var hjärtstartaren finns.

Det här är ett defibrillatorskåp som lever upp till de krav som ställs i en tuff miljö, exempelvis inom industrin. Skåpet har IP-klass 66, vilket innebär att det skyddar mot yttre våld, damm, fukt och vatten. Dessutom är defibrillatorskåpet utrustat med ett larm, som tjuter när hjärtstartaren lyfts ut. Om fler människor snabbt får veta att någon har drabbats av ett hjärtstopp, är chansen större att den drabbade får rätt hjälp och kan räddas till livet. 

Egenskaper: 

  • IP-klass 66
  • B:30 cm
  • H: 40 cm
  • D: 15,5 cm
Specifikation
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Färg Röd
IP klass IP66 - Dammtät och spolsäker högt tryck
Produktvikt (kg) 3.5000
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Defibrillatorskåp ProAid IP66
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!