Cykellås ABUS Varedo 47/150 HB 230

Rating:
0% of 100

Varedo 47 från ABUS är ett av marknadens mest populära bygllås och det är inte svårt att förstå varför. Varedo har en 12mm parabolisk bygel med dubbel låsning i låskistan och patenterad ABUS Power Cell-teknik ger ett extra skydd mot slag och vridning mot låset. ABUS Varedo 47 är godkänt av SSF och är ett smidigt och starkt bygellås till cykeln som du vill behålla. Två stycken nycklar och låshållare ingår.

Du kan välja låsningsalternativen lika låsning och befintlig låsning nedan. Om du inte gör ett aktivt val levereras låsen med olika låsning. Läs mer om de olika låsningsalternativen nedan.

Specialpris 476,00 kr Ordinarie pris 595,00 kr

Max: 7 tecken

Lagervara, leverans sker normalt inom 2-5 arbetsdagar

Produktegenskaper för cykellås ABUS Varedo 47

• Rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) för låsning av cykel
  • Godkänt av försäkringsbolagen och certifierad enligt SSFN 011
  • ABUS-Plus cylinder med över 250 000 låskombinationer, som öppnas och låses med ABUS Plus nyckel.
  • Levereras med två nycklar. Extra nycklar kan beställas här.
  • Med medföljande ABUS Plus Key Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra hänglås, cykellås, mopedlås och MC-lås med ABUS Plus cylinder med samma låsning.
  • Parabol-bygel för ökat motstånd mot domkraftsangrepp
  • ABUS PowerCell - tjuven får mycket svårt att forcera/slå sönder låshuset
  • Bygelns mått (H x B): 230 x 109 mm
  • Bygelns diameter 12 mm
  • Låshållare ingår.

Detta cykellås från ABUS kan fås med följande låsningsalternativ:

• Olika låsning: Om du vill beställa ett enskilt cykellås, eller flera cykellås där varje cykellås ska ha en egen uppsättning nycklar, behöver du inte göra ett aktivt val under "Låsningsalternativ" ovan, cykellåsen levereras som standard alltid med olika låsning.
  • Lika låsning: Om du önskar beställa flera cykellås där samtliga beställda cykellås ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan.
  • Befintlig låsning: Om du redan har ett eller fler liknande ABUS lås och vill köpa till cykellås som kan öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan, och ange ditt ABUS Plus nyckelnummer.

Vänligen observera att vid beställning av cykellås med lika låsning och befintlig låsning tillverkas cykellåsen utifrån din beställning. Leveranstiden är ca 2-3 veckor och i enlighet med våra köpvillkor är det inte möjligt att ångra köpet.

Kommentarer eller önskemål kring din beställning kan du lämna i kassan. Har du ytterligare frågor kring låsningsalternativen eller din beställning, kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Leveranstid Lagervara, leverans sker normalt inom 2-5 arbetsdagar
Tillverkningsland Tyskland
Låstyp Bygellås
Stöldskydd certifierat enligt SSFN 011 - Cykellås
Testinstitut ABUS Ice spray testing, Tyskland, International ABUS Guarantee of Quality, Tyskland, Norges Certification seal Forsikringsforbund (FG), Norge, Sold Secure Tested To Reduce Crime, England, Stiftung Warentest Quality Rating, Tyskland, Svensk Brand- & Säkerhetscertifiering (SBSC), Sverige, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige, Varefakta, Danmark
ABUS Säkerhetsklass 9 - Maximum Level
Låssystem ABUS Plus
Låsbygelns diameter (mm) 12
Låsbygelns inre fri höjd (mm) 230
Låsbygelns inre fri bredd (mm) 109
Profil Rund
Färg Svart
Bredd (mm) 109
Kommer det med nycklar till ABUS låsen, vid befintlig låsning?

Ja, till ABUS låsen kommer det med två stycken nycklar även vid befintlig låsning.

Har problem att låsa upp mitt ABUS lås. Det kärvar så nyckeln går ej att vrida tillräckligt långt för att låsa upp låset. Vad kan man göra åt detta?

Lösningen på ditt problem med kärvande nyckel i ditt ABUS lås är i nio fall av tio ABUS smörjande låsspray.

Hur mycket väger cykellås ABUS Varedo 47?

Hej, Cykellåset ABUS Varedo 47 väger 1,2 kg. Mvh /Marc

Du recenserar:Cykellås ABUS Varedo 47/150 HB 230
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!