Cykellås ABUS Steel-O-Flex Granit 1000

manufacturer

ABUS Steel-O-Flex är ett godkänt slanglås med hög flexibilitet och dubbel säkerhet. Stålkabeln inuti omges av överlappande hylsor av härdat stål, ungefär som en fjällpansar och gör så att motståndet mot uppbrytningsförsök ökas betydligt samtidigt som vikten knappt påverkas och flexibiliteten behålls. ABUS Steel-O-Flex för är godkänt av Stöldskyddsföreningen och certifierat enligt SFF 011. Två stycken nycklar ingår. Välj mellan 80 cm och 100 cm lång.

Du kan välja låsningsalternativen lika låsning och befintlig låsning nedan. Om du inte gör ett aktivt val levereras låsen med olika låsning. Läs mer om de olika låsningsalternativen nedan.

995,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Produktegenskaper för cykellås ABUS Steel-O-Flex Granit 1000

• Rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) för låsning av cykel
  • Godkänt av försäkringsbolagen och certifierad enligt SSFN 011
  • ABUS-Plus cylinder med över 250 000 låskombinationer, som öppnas och låses med ABUS Plus nyckel.
  • Levereras med två nycklar. Extra nycklar kan beställas här.
  • Med medföljande ABUS Plus Key Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra hänglås, cykellås, mopedlås och MC-lås med ABUS Plus cylinder med samma låsning.
  • Ett vajerlås är smidigare än en kedja och hänglås men har motsvarande säkerhet
  • Flexibel stålkabel med 25 mm tjockt hölje i härdad stål.
  • Köp till låshållare här!

Detta cykellås från ABUS kan fås med följande låsningsalternativ:

• Olika låsning: Om du vill beställa ett enskilt cykellås, eller flera cykellås där varje cykellås ska ha en egen uppsättning nycklar, behöver du inte göra ett aktivt val under "Låsningsalternativ" ovan, cykellåsen levereras som standard alltid med olika låsning.
  • Lika låsning: Om du önskar beställa flera cykellås där samtliga beställda cykellås ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan.
  • Befintlig låsning: Om du redan har ett eller fler liknande ABUS lås och vill köpa till cykellås som kan öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan, och ange ditt ABUS Plus nyckelnummer.

Vänligen observera att vid beställning av cykellås med lika låsning och befintlig låsning tillverkas cykellåsen utifrån din beställning. Leveranstiden är ca 2-3 veckor och i enlighet med våra köpvillkor är det inte möjligt att ångra köpet.

Kommentarer eller önskemål kring din beställning kan du lämna i kassan. Har du ytterligare frågor kring låsningsalternativen eller din beställning, kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
Låstyp Vajerlås
Stöldskydd certifierat enligt SSFN 011 - Cykellås
Låssystem ABUS Plus
ABUS Säkerhetsklass Maximum Level 10
Testinstitut Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige, Svensk Brand- & Säkerhetscertifiering (SBSC), Sverige, Varefakta, Danmark, Stiftung Warentest Quality Rating, Tyskland, OSIMZ, Ryssland, International ABUS Guarantee of Quality, Tyskland, Sold Secure Tested To Reduce Crime, England, ABUS Ice spray testing, Tyskland
Färg Svart

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Extra nyckel ABUS Plus

140,00 kr