JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Cykelhjälm för vuxna Etto Zero+

manufacturer

Etto Zero är en bekväm cykelhjälm i tidlös design för vuxna. Den håller hög säkerhet och har god ventilation.

495,00 kr
495,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om cykelhjälmar

 Reflex

Cyklandet ökar och så gör tyvärr även cykelolyckor. Drygt 3.000 cyklister skadas årligen så allvarligt i cykelolyckor att de får bestående men eller måste vårdas på sjukhus, och över 30 dör. Det är fler än som drabbas i bilolyckor, och i det flesta fall handlar det om singelolyckor (utan yttre påverkan),

En cykelhjälm minskar risken för allvarliga skallskador med över två tredjedelar. 

En cykelhjälm rekommenderas därför starkt till samtliga cyklister. Dessutom är det lag på att använda cykelhjälm för barn och ungdomar under 15 år när de cyklar eller blir skjutsade på cykel. Idag finns inte bara traditionella cykelhjälmar, utan även moderna cykelhjälmar med inbyggd LED belysning och modeller med inbyggd airbag.

Lag om cykelhjälm

Tänk på att cykelhjälmar åldras på grund av miljöpåverkan och över tid tappar sin skyddande effekt. Det rekommenderas därför att byta sin cykelhjälm efter ungefär 4 år.


Produktegenskaper för cykelhjälm Etto

Cykelhjälmen Etto Zero har 2012 vunnit Folksams stora test av cykelhjälmar för vuxna. Förutom de bästa betygen i säkerhetstesterna, anses den enligt testpanelen vara "otroligt enkel att justera och mycket skön" att bära.

 

 

Godkännanden CE
Färg Svart
Produktvikt (kg) 1.0000