Containerlås TSR-2FIXX (Pucken) Klass 5

Containerlåset TSR-2FIXX ("Pucken") är på grund av sin konstruktion det säkraste containerlåset på marknaden som skyddar innehållet i lagercontainer eller transportbehållare mot inbrott och stöld. Låset är certifierat enligt SSF 1051 i klass 5.

Du kan välja låsningsalternativen lika låsning och befintlig låsning nedan. Om du inte gör ett aktivt val levereras hänglåsen med olika låsning. Läs mer om de olika låsningsalternativen nedan.

Specialpris 5 996,00 kr Ordinarie pris 7 495,00 kr

Lagervara

Produktegenskaper för containerlås Trans-Safety Locks

• Containerlåset TIFF är testat och certifierat av Stöldskyddsföreningen (SSF) och Svenska Brand & Säkerhetscertifiering AB (SBSC).
  • Alla detaljer inklusive muttrar och gängbultar är i rostfritt stål
  • Låsningen med ABLOY Protec cylinder
  • 3 st nycklar och nyckelkort medföljer

Mått

• Grundplattan 215 x 120 x 20 mm
  • Låsmekanismen 94 x 45 mm

Leveransinnehåll

• 1 st låskåpa ("Pucken")
  • 1 st ABLOY Protec2 låscylinder
  • 3 st ABLOY Protec2 nycklar med ABLOY key card
  • 1 st låsplatta höger dörr
  • 1 st låsplatta vänster dörr
  • 1 st T-platta
  • 8 st bultar M12 / 120 mm
  • 1 st låspinn M20
  • Div muttrar och underläg
  • 1 st borrmall

Montage

För montering krävs endast normala verktyg. En mall för borrposition medföljer och fullständig montage-anvisning på svenska.

Detta containerlås kan fås med följande låsningsalternativ:

• Olika låsning: Om du vill beställa ett enskilt containerlås, eller flera containerlås där varje hänglås ska ha en egen uppsättning nycklar, behöver du inte göra ett aktivt val under "Låsningsalternativ" ovan, containerlås levereras som standard alltid med olika låsning.
  • Lika låsning: Om du önskar beställa flera containerlås där samtliga beställda containerlås ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan. Vid beställning av flera containerlås med lika låsning ingår alltid tre (3) st nycklar. Ytterligare nycklar kan beställas till.
  • Befintlig låsning: Om du redan har ett eller fler ABLOY lås med ABLOY Protec2 låsning och vill köpa till containerlås som kan öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan, och ange ditt ABLOY Protec2-nyckelnummer. Vid befintlig låsning ingår inga nycklar.

Vänligen observera att vid beställning av containerlås med lika låsning och befintlig låsning tillverkas containerlåsen utifrån din beställning. Leveranstiden är ca 1-2 veckor och i enlighet med våra köpvillkor är det inte möjligt att ångra köpet.

Har du ytterligare frågor kring låsningsalternativen eller din beställning, kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Leveranstid Lagervara
Tillverkningsland Tyskland
Låstyp Containerlås
Certifierat stöldskydd SSF 1051 - Låsbom
Godkännanden SBSC - Certifierad produkt, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige, VDS, Tyskland
Låssystem ABLOY Protec
Ytbehandling Borstad stål
Produktvikt (kg) 8
Hur långa är skruvarna till containerlås TSR-2FIXX? Vi har en container med isolering och behöver långa skruvar.
Bultarna är 10 cm långa.
Går det att kapa låskättingen och hänglåset med kapskiva?
Generellt kan man säga att det inte finns ett absolut skydd och att allt går att forcera, alltså även en kätting eller ett hänglås i klass 4 eller 5. Skyddsnivån handlar därför alltid om följande: Vilka verktyg behövs? Hur mycket ljud uppstår? Hur lång tid tar det?
Kan man köpa endast cylindern till TSR 2fiXX?
Ja, det kan man göra. Kontakta oss för pris.
Du recenserar:Containerlås TSR-2FIXX (Pucken) Klass 5
Your Rating