Containerlås ABUS Granit ConHasp 70 - Klass 4

Containerlåset ABUS ConHasp 70 är i kombination med medföljande hänglåset ABUS Granit 37RK/70 HB100 ett godkänt lås i klass 4 för låsning av container. Specialtillverkat för högsta säkerhet och kan förutom på nästan alla containermodeller användas som låsning för lastdörrar på transportbilar och maskinhallsdörrar.  Två stycken nycklar ingår.

Låsningsalternativ

Detta ABUS Plus lås kan beställas med lika låsning och befintlig låsning , dock endast med andra ABUS Plus lås med 7 siffror. Klicka här för att se vilka ABUS Plus lås som är kompatibla. Om du inte gör ett aktivt val nedan levereras låsen med olika låsning. Läs mer om de olika låsningsalternativen nedan.

Specialpris 2 828,00 kr Ordinarie pris 3 535,00 kr

Max: 7 tecken

 
 • Produkten rekommenderas av If
 • Kompetent kundservice
 • 15 dagars öppet köp
Lagervara

Produktegenskaper för containerlås ABUS ConHasp Granit 70

 • Rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) för låsning av container, skjut-, hangar- och maskinhallsdörrar, lastdörrar på transportbilar med mera.
 • Godkänt av försäkringsbolagen och certifierad enligt SSFN 018 i klass 4.
 • ABUS-Plus cylinder med över 250 000 låskombinationer, som öppnas och låses med ABUS Plus nyckel.
 • Levereras med två nycklar, varav en med LED. Extra nycklar kan beställas här.
 • Med medföljande ABUS Plus Key Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra hänglås, cykellås, mopedlås och MC-lås med ABUS Plus cylinder med samma låsning.
 • Tillverkat av stark och motståndskraftigt specialhärdat stål, med hjälp av en speciell svetsteknik för högsta säkerhet. Alla delar är behandlade för att på bästa sätt motstå korrosion.
 • Skall användas tillsammans med hänglåset ABUS 37RK/70 HB100 som medföljer i förpackningen, endast denna kombination är godkänt i klass 4.
 • Bygeln är löstagbar med ett innermått på 100 mm.
 • Komplett för montering.

 

Om ABUS Plus

ABUS Plus Keycard

ABUS Plus är en patenterad låsmekanism som erbjuder över 250 000 låskombinationer och försvårar manipulation som picking, för högsta säkerhet.

Med medföljande ABUS Plus Code Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra ABUS Plus hänglås, cykellås, mopedlås, MC-lås samt bultlås med samma låsning.

Observera att ABUS Plus inte är kompatibel med ABUS X-Plus och att ABUS Plus finns i två varianter; med 6 siffor (cykellås) och med 7 siffror (mopedlås, mc-lås samt hänglås). Endast ABUS Plus lås med samma antal siffror är kompatibla till varandra. Containerlås ABUS ConHasp Granit 215/100 har 7 siffror.

 

Mått

Hänglåset har följande mått utifrån den tekniska ritningen.

Kistbredd 77 mm
Bygelbredd 30 mm
Bygelhöjd 70 mm
Bygeldiameter    14 mm
Djup  37 mm
Höjd  

 

Låsningsalternativ

Info  

Detta hänglås från ABUS kan fås med följande låsningsalternativ:

 • Olika låsning: Om du vill beställa ett enskilt hänglås, eller flera hänglås där varje hänglås ska ha en egen uppsättning nycklar, behöver du inte göra ett aktivt val under "Låsningsalternativ" ovan, hänglåset levereras som standard alltid med olika låsning.
 • Lika låsning: Om du önskar beställa flera hänglås där samtliga beställda hänglås ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan.
 • Befintlig låsning: Om du redan har ett eller fler ABUS lås med ABUS Plus låsning och vill köpa till hänglås som kan öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan, och ange ditt ABUS Plus-nyckelnummer. Observera att det inte är möjligt att tillverka ett hänglås med ABUS Plus låsning utifrån de mer avancerade ABUS X-Plus nycklarna.

Vänligen observera att vid beställning av hänglås med lika låsning och befintlig låsning tillverkas hänglåsen utifrån din beställning. Leveranstiden är ca 2-3 veckor och i enlighet med våra köpvillkor är det inte möjligt att ångra köpet.

Kommentarer eller önskemål kring din beställning kan du lämna i kassan. Har du ytterligare frågor kring låsningsalternativen eller din beställning, kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Specifikation
Leveranstid Lagervara
Garanti 1 år
Tillverkningsland Tyskland
Låstyp Containerlås
Godkänd Ja
Certifierat stöldskydd SSFN 018 - Hänglåsbeslag
Säkerhetsklass Klass 4
Godkännanden SBSC - Certifierad produkt, VDS, Tyskland
Låssystem ABUS Plus med 7 siffror
Färg Svart
Produktvikt (kg) 7
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Containerlås ABUS Granit ConHasp 70 - Klass 4
Your Rating