Brännskadegel Burnshield

Burnshield är en kylande, smärtlindrande och bakteriehämmande brännskadespray framtagen för att behandla lättare brännskador, men fungerar även utmärkt vid bland annat solsveda, friktionsskador, insektsbett, brännässlor, brännmaneter och vattkoppor. Spraya direkt på brännskadan för omedelbar smärtlindring och påskyndande läkning.

Specialpris 196,00 kr Ordinarie pris 245,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
Lagervara

Produktegenskaper för brännskadegel Burnshield

Burnshield förhindrar eller begränsar kraftigt uppkomsten av hudblåsor, vilket vanligtvis kan ta veckor att läka, och därmed minskas infektionsrisken betydligt. Burnshield är giftfritt och kan tryggt användas även i ansiktet. Som ett allsidigt brännskadeförband rekommenderar vi Kombiförband. Med dess sårvänliga ytskikt är det enkelt och smidigt, oavsett värme, kyla, vått eller torrt. 

  • Burnshield verkar lindrande på all slags brännskada. Utöver ”större” brännskador från exempelvis grillen, hett vatten, strykjärn så fungerar den även på lindriga brännskador så som solsveda, brännässlor och brännmaneter.
  • Burnshield verkar direkt - kyler och lindrar smärtan med en gång och begränsar brännskadans. utbredning till angränsande hudvävnad. Burnshield förhindrar eller begränsar också kraftigt uppkomsten av hudblåsor som vanligen kan ta veckor på sig att läka. Därmed minskas infektionsrisken betydligt.
  • Var förberedd – ha Burnshield hemma inom allas räckhåll. Föräldrar och de som har barnbarn har ställt sig extra positiva till produkten. Burnshield är giftfritt och kan tryggt användas även i ansiktet.
  • Spraya på – klart! Att kyla handen med kallt vatten kräver minst 20 minuter. Så länge orkar man sällan spola sin skada, vilket får smärtsamma blåsor som resultat. Detta kan helt undvikas om man sprayar på Burnshield i tid.
  • Burnshield används i ambulanser och rekommenderas bland annat av brännskadekliniken på Karolinska Sjukhuset. En produkt som du bör ha i hemmet, bilen, båten, sommarstugan och husvagnen – på samma sätt som plåster. Hållbarhet upp till fem (5) år!

Innehåll: 125 ml

Specifikation
Leveranstid Lagervara
Volym (L) 0,1
Produktvikt (kg) 0.3
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Brännskadegel Burnshield
Your Rating
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!