Brandvarnare Yale Smart Living

Rating:
0% of 100

Optisk rökvarnare Yale EF-SD som ansluts till Yale Smart Living eller Yale larm. Installationen sker enkelt med hjälp av Lär- och testknappen. En LED-indikator visar tydligt att rökdetektorn är aktiv. 

Specialpris 876,00 kr Ordinarie pris 1 095,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp

Om Yale Smart Living 

Yale Smart Living är en serie smarta hemsäkerhetsprodukter som hjälper dig att övervaka, skydda och styra på ditt hem från din mobil via Yale Smart Living App.

Med Yale Smart Living väljer du själv vilka funktioner du vill ha och bygger ut ditt smarta hem vartefter behoven uppstår. Komponenterna monterar du enkelt själv trådlöst. Styr allt med din mobil – utan något månadsabonnemang.

Om brandvarnare

Brandvarnare  

9 av 10 personer som omkommer i bränder saknar en fungerande brandvarnare. En brandvarnare är en billig livförsäkring. Den reagerar på den livsfarliga röken och varnar dig.

Det finns olika typer av brandvarnare: optiska, joniska och temperaturvarnare. En optisk brandvarnare innehåller en fotocell som larmar när röken bryter ljusstrålen. Man kan säga att en optisk brandvarnare ser röken. Detta system anses vara effektivast när det gäller pyrande bränder, den vanligaste brandtypen.

Lär dig mer om de oika typer av brandvarnare samt var man ska installera och hur man bör underhålla en brandvarnare med mera i vår guide om brandvarnare.

  

Produktegenskaper för nätansluten brandvarnare FireA

Trådlös optisk rökdetektor.
När koncentrationen av röken överskrider det förinställda gränsvärdet sänder detektorn en signal till centralenheten. Efter överföringen aktiveras rökdetektorns inbyggda summer och lysdiod blinkar. Detektorn kontrollerar rökkoncentrationen var 10:e sekund och fortsätter ljuda så länge koncentrationen är högre än gränsvärdet. Summern tystnar så snart gränsvärdet understigs och övergår till standby-läge.
Röklarmet går även att avbryta genom att:
1) Trycka på testknappen på rökdetektorn. Detektorn tystnar i 10 minuter. Lysdioden kommer att fortsätta att blinka om rökkoncentrationen fortfarande överskrider tröskelvärdet. Efter 10 minuter ljuder detektorns summer igen om rökkoncentrationen fortfarande är för hög. Centralenhetens siren fortsätter att ljuda tills larmet kvitterats.
2) Kvittera rökvarningen i larmet på knappsatsen.
• Radio: 868MHz FM
• Spänning: 3 st AA alkaliska batterier medföljer
• Temperaturområde: -10 till +40° (endast inomhusbruk)
• Mått: (Ø x H): 110 x 50 mm

Specifikation
Garanti 2 år
Typ av varnare Optisk rökvarnare
Certifikat CE
Frekvens 868 Mhz
Signalstyrka (dB) 95 dB
Sammankopplingsbar Ja, trådlös
Pausfunktion Ja
Strömkälla Utbytbart batteri
Batteristorlek AA / LR6
Färg Vit
Produktvikt (kg) 0.3
Dokument
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Brandvarnare Yale Smart Living