Brandvarnare och temperaturvarnare Deltronic PHTX-8231 Sammankopplingsbar med 10-års batteri och repeaterfunktion

Rating:
0% of 100

Deltronic PHTX-8231 är en trådlös sammankopplingsbar brandvarnare och temperaturvarnare av högsta kvalitet och med inbyggt batteri med en batteritid på hela 10 år samt en repeaterfunktion. Temperaturvarnare larmar när temperaturen överstiger 57°C. Deltronic PHTX-8231 har en världsunik mikroprocessorstyrd konstruktion med mycket hög radiotillförlitlighet, som repeterar radiosignalen flera gånger för att säkerställa att signalen går fram. Deltronic PHTX-8231 kan kopplas ihop med andra brandvarnare och temperaturvarnare i 8231- och 1231-serien.

Specialpris 836,00 kr Ordinarie pris 1 045,00 kr
 
 • Produkten rekommenderas av If
 • Kompetent kundservice
 • 15 dagars öppet köp
Lagervara med omgående leverans

Om brandvarnare

Brandvarnare  

9 av 10 personer som omkommer i bränder saknar en fungerande brandvarnare. En brandvarnare är en billig livförsäkring. Den reagerar på den livsfarliga röken och varnar dig.

Det finns olika typer av brandvarnare: optiska, joniska och temperaturvarnare. En optisk brandvarnare innehåller en fotocell som larmar när röken bryter ljusstrålen. Man kan säga att en optisk brandvarnare ser röken. Detta system anses vara effektivast när det gäller pyrande bränder, den vanligaste brandtypen.

Lär dig mer om de oika typer av brandvarnare samt var man ska installera och hur man bör underhålla en brandvarnare med mera i vår guide om brandvarnare.

Om Deltronic 8231-serien

Deltronic 8231-serien har utvecklats med den senaste och mest avancerade tekniken och resultatet är att tillförlitligheten av detektorerna och radiokommunikationen är hög, räckvidden lång och samtidigt strömförbrukningen låg, vilket ger marknadens absolut längsta batterilivslängd. Deltronic 8231-serien består av både brandvarnare, temperaturvarnare samt kombinerade brand- och temperaturvarnare med eller utan repeaterfunktion. Samtliga varnare i 8231- och 1231-serien kan kopplas med varandra och därmed kan individuella brandvarnaresystem skapas.

 

Produktegenskaper för brandvarnare Deltronic PHTX-8231

 • Kombinerad rök- och temperaturvarnare
 • Repeaterfunktion
 • Obegränsat antal enheter kan sammankopplas med möjlighet till zonindelning och 256 kanaler 
 • Professionell radioteknik (868 MHz) med imponerande räckvidd 
 • Marknadens lägsta strömförbrukning
 • Enkel och snabb installation
 • Intelligent testfunktion med “Easy test”-knappen 
 • Låg batterivarning sammankopplas till alla enheter 
 • Regelbunden självkalibrering och avancerat digitalt störningsfilter 
 • Förlarm innan fullt larm, prioriterat eller fördröjt larm samt larmminne
 

Repeater funktion 

Denna modell har repeaterfunktion, vilket innebär att denna brandvarnare fungerar som en brygga med dubbelt så lång räckvidd. En repeaterfunktion kan behövas i större villor och lägenheter, om det finns tjocka betongväggar, eller om man vill koppla ihop olika våningar eller huskroppar. Alla brandvarnare behöve  inte ha repeaterfunktion utan endast den eller dem som ska fungera som "brygga". Observera att samtliga brandvarnare måste ingår i Deltronics 8231- och 1231-serie.

Specifikation
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Garanti 5 år
Typ av varnare Optisk rökvarnare, Temperaturvarnare
Certifikat CE
Godkänd Ja
Produkt certifierad enligt SS-EN 14604 - Brandvarnare
Frekvens 868 Mhz
Sammankopplingsbar Ja, trådlös
Pausfunktion Ja
Strömkälla Inbyggt batteri
Batteritid 10 år
Batteristorlek Specialstorlek
Färg Vit
Produktvikt (kg) 0.3000
Vad är diametern på Deltronic PX 1231?
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Brandvarnare och temperaturvarnare Deltronic PHTX-8231 Sammankopplingsbar med 10-års batteri och repeaterfunktion