Biometriskt ytterdörrlås Habo Tribe med fingeravtrycksläsare

Med det biometriska låset Habo Tribe kan du öppna ytterdörren med ditt fingeravtryck, med kod, med fingeravtryck och kod eller med sedvanlig nyckel. Därmed är Habo Tribe ett perfekt alternativ för familjer som värdesätter säkerhet lika högt som bekvämlighet. Passar de flesta nordiska dörrar.

Välj mellan vänster- och högerhängd dörr.

Från 3 995 kr Ordinarie pris 6 080,63 kr
 • Produkten rekommenderas av If
 • Kompetent kundservice
 • 15 dagars öppet köp
 • Tillgänglighet: Ej i lager
 • Beställningsvara

Produktfilm om Habo Tribe

 

Produktegenskaper för biometriskt dörrlås Habo Tribe

Öppna enkelt med fingeravtryck eller kod. Gardera med nyckel.

Glöm problem med nycklar som är på villovägar, skaver i fickan eller som hamnat längst ned i väskan. Med Habo Tribe™ behöver du heller inte gömma nycklar i blomlådor eller oroa dig för att barnen tappat nycklarna i skolan. Det är enkelt att använda Habo Tribe™. När du kommer hem lägger du fingret på läsaren, då identifieras ditt avtryck och låset öppnas. Låset fungerar bra i värme, kyla och regn och du kan lagra flera fingeravtryck per person. För extra trygghet och flexibilitet kan du även öppna låset med en kod via en sifferdisplay, i kombination med fingeravtrycket eller som egen funktion. Du är även helgarderad med en vanlig låscylinder bakom frontluckan.

Oavsett om du är singel, sambo, bor i kollektiv eller kärnfamilj kommer Habo Tribe™ att underlätta vardagen. Med fingeravtrycksläsaren kan alla i hemmet passera ut och in utan att ytterdörren blir ett hinder på vägen.

För speciella tillfällen, till exempel när du har vänner på besök eller vill släppa in hantverkare utan att vara hemma från jobbet, passar det bra att lämna ut en tillfällig portkod. Självklart kan du när som helst ändra eller ta bort koden när den inte behövs.

Habo Tribe har stöd för alla nordiska språk. 

Ladda ner produktbladet för Habo Tribe

 

Låsning med Habo Tribe

Med Habo Tribe kan du låsa och låsa upp dörren på följande sätt:

 • Fingeravtryck - Habo Tribe™ lagrar upp till 99 fingeravtryck. Du kan skanna in flera avtryck per person, lägga till och ta bort dem när du behöver.
 • Kod med 6-12 siffror - Habo Tribe™ kan öppnas med fingeravtryck och/eller sifferkod. Du kan lagra två koder som när som helst kan ändras.
 • Låscylinder 
 • På insidan låser du din enhet genom att antingen lyfta handtaget eller vrida cylindervredet. Enheten har även en Easy Access-funktion som gör det möjligt att ställa enheten i ett alltid öppet-läge.
 • I nödfall, om batteriet tagit slut, kan frontluckan enkelt tas bort och dörren öppnas med antingen vanlig nyckel eller genom att tillföra ström med ett 9V batteri och därmed öppna med fingeravtryck och/eller kod.
 

Leveransomfång Habo Tribe

 • Kodpanel i svart och silver
 • Låshus Habo
 • Oval enkelcylinder Habo
 • Handtag (trycken)
 • 4 st AA-batterier medföljer
 • Manualer och installationsbeskrivning

 

Montage av Habo Tribe

Installation Enkel att montera på ytterdörrar med modulkista med nordisk standard. Se instruktionsfilmer om installation och programmering av Habo Tribe. 
Specifikation
Leveranstid Beställningsvara
Godkänd Ja
Typ av lås Elektromekaniskt lås till ytterdörrar
Typ av låsregel Rak regel
Typ av dörr / fönster Ytterdörr
Ytbehandling Silver
Produktvikt (kg) 4
Skriv din egen recension
Du recenserar:Biometriskt ytterdörrlås Habo Tribe med fingeravtrycksläsare
Customer Questions
Är det Fingerprint Cards som står för sensorn?

Hej! Ja det är Fingerprint Cards som står för sensorn. Vänliga hälsningar Petra

Är digitala lås och låstillbehör som Yale Doorman, Yale Entr S, Yale Easy, Friday Smart Lock, Glue Smart Kit, Habo Tribe och MyLoq godkända?

If har inte längre några låskrav, vilket innebär att samtliga dörr- och fönsterlås är godkända av If, även digitala.

Är det biometriska ytterdörrlåset Habo Tribe godkänt av Ifs hemförsäkring?

Ja, Habo Tribe är godkänt av försäkringsbolaget If.

Är Habo Tribe godkänt av samtliga försäkringsbolag (i Sverige)?

Habo Tribe har per idag (september 2018) inte testats och certifierats enligt SS 3522 och är därmed inte godkänt av Stöldskyddsföreningen (SSF). Men försäkringsbolagen gör idag olika bedömningar. Medan vissa försäkringsbolag utgår från de lås som är godkända av Stöldskyddsföreningen, godkänner andra försäkringsbolag (som tex If) alla digitala lås och ytterligare några godkänner endast en viss användning av lås.

Hej! Tänkte köpa ett biometriskt lås. Vill ha en bra fingeravtrycksläsare. Vad är det för programvara i låset? Läste att det var Fingerprint sensor, är det precise biometrics programvara? Mvh Calle

Hej Detta lås har tyvärr gått från leverantören och vi väntar på efterföljaren. Än så länge har vi dock inte fått någon leveranstid. Mvh /Magnus

Jag vill ha mer än 99 fingeravtryck i Habo Tribe, jag vill ha obegränsad antal fingeravtryck, finns det möjligheten?

Nej, tyvärr inte denna möjlighet. Om du har behov för så många användare skulle jag rekommendera att riktigt passersystem.

Fick du inte svar på din fråga?
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!