Brandskydd i bilen

För en säker bilresa är det mycket bra att ha en brandsläckare nära till hands. På den här sidan har vi brandsläckare i en smidig storlek som är anpassat för fordon. Till bilen rekommenderas en 2 kg pulversläckare på grund av det begränsade utrymme. Houseguard tillverkar smarta upphängningsanordningar för brandsläckare som gör att de hålls på plats och är lätt åtkomliga i en nödsituation eller när olyckan är framme. Tänk på att i Europa är kraven på den säkerhetsutrustning som ska medföras i bilen ofta hårdare än i Sverige. I en del länder är brandsläckare ett måste i bilen.

Rätt brandskydd kan rädda liv

Har du utrustat husbilen eller husvagnen med gasvarnare? Kolmonoxid kan döda på några minuter, och i ett begränsat utrymme är explosionsrisken med flaskgas större. Läs mer om vilket brandskydd vi erbjuder till bilen här. Välkommen!

Rätt brandskydd vid bilbrand

Bilbränder uppstår oftast i samband med läckage av bränsleledningar samt om det blir kortslutning i elsystem och det gäller att vara rätt förberedd om olyckan skulle vara framme. Vi erbjuder flera olika sorters brandsläckarskåp som passar för pulversläckare och är bra att använda i tuffa miljöer såsom, fordon, industri och hamnar. Vi har även många fordonshållare som är lämpade för olika storlekar på skumsläckare och pulversläckare. Fordonshållaren är stabil, säker och lätt att montera i bilen där den är enkel att komma åt samtidigt som brandsläckaren hålls på plats. Har du frågor om våra brandskydd för bil, välkommen att kontakta kundtjänst.

Visa som Rutnät Lista

22 Varor

Per sida
Fallande ordning
  1. Gasvarnare Nexa G-3000
    Gasvarnare Nexa G-3000
    340 kr Ordinarie pris 425 kr
  2. Brandsläckarskåp CGS PRO för 6 kg släckare med inspektionsfönster
    Brandsläckarskåp CGS PRO för 6 kg pulversläckare
    1 036 kr Ordinarie pris 1 295 kr
Visa som Rutnät Lista

22 Varor

Per sida
Fallande ordning