Bilbarnstol för uthyrning till nyfödda 0 - 13 kg BeSafe iZi Go X1

Hyr bilbarnstol från If från endast 114 kr i månaden!

När BeSafe designade babyskyddet iZi Go var säkerheten viktigast. Detta skulle kombineras med en lätt och robust konstruktion för att passa den moderna och mobila föräldern. BeSafe iZi Go är en bilbarnstol med unika multifunktioner. iZi Go kan enkelt lyftas i och ur bilen eller fästas på ett barnvagnschassi. iZi Go erbjuder en användarvänlig installation i bilen, som har förenklats för att minimera risken för felmontering och felanvändning.

Kontakta oss
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
  • Tillgänglighet: Ej i lager
  • Lagervara med omgående leverans

Hyr bilbarnstolar

Hyr bilbarnstolar som växer med barnet
BeSafe Bilbarnstol omfattar tre stolar som räcker för hela ditt barns bilbarnstolsperiod. Du byter enkelt till rätt stol i samma takt som ditt barn växer, och därför kan du vara säker på att ditt barn sitter säkert.

Hyrpaket för hela bilbarnstolsperioden
Hyrpaketet består av tre bilbarnstolar för hela ditt barns bilbarnstolsperiod. Du kan även välja att bara hyra för en eller två perioder. Välj mellan dessa perioder:

  • 60 månader. Hyr tre stolar under 60 månader. Från det att din baby är nyfödd till att barnet är ca 10 år. Första bytet sker när ditt barn är ca 9 månader. Det andra bytet gör du när barnet är ca 4 år. Den sista stolen får du behålla - efter att avtalet är betalt.
  • 48 månader. Hyr två stolar under 48 månader. Från det att ditt barn är ca 9 månader till ca 10 år. Stolsbytet sker när barnet är ca 4 år. Den sista stolen får du behålla - efter att avtalet är betalt, och kan användas till ditt barn är ca 10 år.
  • 16 månader. Hyr en stol i 16 månader och därefter får du behålla stolen. Passar barn som är äldre än 4 år upp till barnet är ca 10 år.

Priset är från 114 kronor/månad för dig som är If-kund. Övriga betalar från 134 kronor/månad. Oavsett vilket hyrpaket du väljer blir det billigare än om du skulle köpa motsvarande stolar i butik. Läs mer om våra Hyrpriser

Hyrpaket med Isofix
Du kan även välja att komplettera ditt hyrpaket med Isofix . Isofix är ett fästsystem som gör det lättare att montera stolen säkert i bilen. Isofix är ett ”klick-in”- system som finns i de flesta nya bilar. Tilläggspris för ISOfix utrustade hyrpaket är från 30 kr/månad.

 

Produktegenskaper för BeSafe iZi Go X1

När BeSafe utvecklade iZi Go var säkerheten vårt största fokus. Vi fick vår inspiration från naturen: ägget – lätt och starkt. Förutom utmärkta säkerhetsfunktioner var det viktigt för oss att skapa ett lätt, robust och praktiskt babyskydd som underlättar vardagen för den nyblivna föräldern. BeSafe iZi Go X1 kan lätt lyftas i och ur bilen och klickas direkt på barnvagnen. Med sitt ergonomiska bärhandtag och integrerade solskydd erbjuder BeSafe iZi Go X1 såväl en smart design som hög användarvänlighet. Babyskyddet monteras enkelt i bilen och monteringen är utformad för att reducera risken för felmontering. BeSafe iZi Go X1 kan installeras med ISOfix.

BESAFE IZI GO X1 TRAVEL SYSTEM 
Besafe iZi Go X1 är testad och godkänd enligt EN 1888 tillsammans med ett stort antal populära barnvagnar.

STORT INTEGRERAT SOLSKYDD
Vårt stora integrerade solskydd ger utmärkt UV-skydd (UPF 50+) och är transparent för ökad luftcirkulation. Solskyddet kan fällas helt bakåt för ökad användarvänlighet.

EASY USE – 5-PUNKTSBÄLTE 
Internbältet växer i flera steg med ett enkelt enhandsgrepp. Magneterna håller bort bältet vid behov.

BESAFE VIP – ETT ÅRS FÖRLÄNGD GARANTI 
För oss på BeSafe slutar inte vårt ansvar vid såld produkt och vi vill erbjuda Dig som kund kvalitetsprodukter och en extra trygghet. Därför tar vi fullt ansvar även efter genomfört köp. Som medlem i BeSafe VIP får du ett års förlängd garanti (totalt 3 år), tillgång till BeSafe VIP kundtjänst och mycket mer. 

Marknadens säkraste stol
Med BeSafes bilbarnstolar kan du vara säker på att ditt barn sitter säkert. Stolarna är tillverkade enligt de högsta kraven på säkerhet, kvalitet och design. Toppbetyg i tester hos Folksam och ADAC.

Specifikation
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Åldersintervall 0 - 1 år
Viktintervall 0 - 13 kg
Färdriktning Bakåtvänt
CE märkning Ja
Produkt certifierad enligt SS-EN 1888 - Barnvagnar
Färg Svart
Produktvikt (kg) 4.7
Skriv din egen recension
Du recenserar:Bilbarnstol för uthyrning till nyfödda 0 - 13 kg BeSafe iZi Go X1
Customer Questions
Är babyskyddet nytt eller har det hyrts ut flera gånger?

Vi på If Säkerhetsbutik har inte hand om uthyrning av bilbarnstolar. Du kan nå If Bilbarnstolar här: Besök If Bilbarnstols hemsida på www.barnibil.if-sakerhet.se Skicka en e-post till barnibil@if-sakerhet.se Ring 0770-771 000 och välj sedan alternativ...

Fick du inte svar på din fråga?