Bilbarnstol för uthyrning 15-36 kg BeSafe iZi Up X3

Hyr bilbarnstol från If från endast 114 kr i månaden!

Även de större barnen är i behov av extra skydd när de åker bil och framför allt i sidokrockar är barn som bara sitter på en vanlig kudde extremt utsatta. BeSafe iZi Up är utvecklad för en enklare vardag för föräldrar och en enklare komfortablare biltur för barnet och är gjord för att verkligen växa med ditt barn.

Kontakta oss
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
  • Tillgänglighet: Ej i lager
  • Lagervara med omgående leverans

Hyr bilbarnstolar

Hyr bilbarnstolar som växer med barnet
BeSafe Bilbarnstol omfattar tre stolar som räcker för hela ditt barns bilbarnstolsperiod. Du byter enkelt till rätt stol i samma takt som ditt barn växer, och därför kan du vara säker på att ditt barn sitter säkert.

Hyrpaket för hela bilbarnstolsperioden
Hyrpaketet består av tre bilbarnstolar för hela ditt barns bilbarnstolsperiod. Du kan även välja att bara hyra för en eller två perioder. Välj mellan dessa perioder:

  • 60 månader. Hyr tre stolar under 60 månader. Från det att din baby är nyfödd till att barnet är ca 10 år. Första bytet sker när ditt barn är ca 9 månader. Det andra bytet gör du när barnet är ca 4 år. Den sista stolen får du behålla - efter att avtalet är betalt.
  • 48 månader. Hyr två stolar under 48 månader. Från det att ditt barn är ca 9 månader till ca 10 år. Stolsbytet sker när barnet är ca 4 år. Den sista stolen får du behålla - efter att avtalet är betalt, och kan användas till ditt barn är ca 10 år.
  • 16 månader. Hyr en stol i 16 månader och därefter får du behålla stolen. Passar barn som är äldre än 4 år upp till barnet är ca 10 år.

Priset är från 114 kronor/månad för dig som är If-kund. Övriga betalar från 134 kronor/månad. Oavsett vilket hyrpaket du väljer blir det billigare än om du skulle köpa motsvarande stolar i butik. Läs mer om våra Hyrpriser

Hyrpaket med Isofix
Du kan även välja att komplettera ditt hyrpaket med Isofix . Isofix är ett fästsystem som gör det lättare att montera stolen säkert i bilen. Isofix är ett ”klick-in”- system som finns i de flesta nya bilar. Tilläggspris för ISOfix utrustade hyrpaket är från 30 kr/månad.

 

Produktegenskaper för BeSafe iZi Up X3

BeSafe iZi Up är den enda stolen på marknaden där höjden på ryggen kan justeras när barnet sitter i stolen. Den helt stängda bältesstyrningen bidrar ytterligare till högsta möjliga säkerhet eftersom den omöjliggör att bältet glider av barnets skuldra vid en kollision, något som ofta sker vid olyckor med dagens stolar. Genom att dra handtaget på sidan bakåt placeras stolen i liggläge. Stolen är anatomiskt utformad och ger barnet god rörelsefrihet utan att det påverkar säkerheten. BeSafe iZi Up är extra kraftigt vadderad i både sitt- och ryggdel och ger en avslappnad och lätt tillbakalutad sittställning så att ditt barn skall uppleva bilresan som så komfortabel som möjligt.

SIDE IMPACT PROTECTION – SIR
iZi Up X3 FIX sidokrockskydd är i världsklass. När stolen monteras med ISOfix inkluderas även den innovativa lösningen SIR – Side Impact Rotation. Den erbjuder extra skydd vid en eventuell sidokrock genom att rotera stolens rygg mot olyckan. På så sätt vänder vi barnet rygg mot krocken och undviker att barnet slängs framåt och ut ur sitt sidokrockskydd, något som är vanligt förekommande i vanliga bältesstolar.

ENKEL ATT INSTALLERA BÅDE MED OCH UTAN ISOFIX
iZi Up X3 FIX är enkel att installera och du som förälder väljer själv huruvida ni använder stolens ISOfix-fästen eller inte. När stolen är monterad med hjälp av ISOfix får ni SIR som en extra funktion. Ditt barn säkras med hjälp av bilens trepunktsbälte och låsta bältesguider som hjälper till att positionera bältet över barnets kropp och bort från hals och nacke.

VÄXER MED BARNET I FLERA STEG
BeSafe iZi Up X3 FIX växer med ditt barn under hela användningstiden, enda upp till 150 cm. Huvud- och ryggstödet kan enkelt justeras på båda sidor av stolen med hjälp av en synkroniserad funktion. Inte bara huvudskyddet utan hela stolen växer när höjden justeras. Detta säkerställer att barnet får optimalt skydd genom hela användningstiden, oavsett ålder eller längd.

MAXIMAL KOMFORT FÖR DITT BARN
iZi Up X3 FIX kan användas i 3 olika sittvinklar under färden och ert barn kan själv välja vilket genom handtagen på sidan om stolen.

BESAFE VIP – ETT ÅRS FÖRLÄNGD GARANTI
För oss på BeSafe slutar inte vårt ansvar vid såld produkt och vi vill erbjuda Dig som kund kvalitetsprodukter och en extra trygghet. Därför tar vi fullt ansvar även efter genomfört köp. Som medlem i BeSafe VIP får du ett års förlängd garanti (totalt 3 år), tillgång till BeSafe VIP kundtjänst och mycket mer. Läs mer om BeSafe VIP och registrera dig här!

Specifikation
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Åldersintervall 4 - 12 år
Viktintervall 15 - 36 kg
Färdriktning Framåtvänt
CE märkning Ja
Produkt certifierad enligt ECE R44 04 - Bilbarnstolar
Färg Svart
Produktvikt (kg) 4.7
Skriv din egen recension
Du recenserar:Bilbarnstol för uthyrning 15-36 kg BeSafe iZi Up X3
Customer Questions
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?