Barn i bilen

Alltid rätt bilbarnstol för barnets ålder och storlek

Hyrpaketet med BeSafe Bilbarnstolar innehåller alla bilstolar ditt barn behöver upp till tio års ålder. När barnet vuxit ur stolen, byter du enkelt till nästa stol. Du kan vara trygg med att ditt barn alltid sitter säkert i bilen – stolarna är tillverkade enligt de högsta kraven på säkerhet, kvalitet och design, och får toppbetyg i tester.

Bilbarnstol   Bilbarnstol BeSafe iZi Go X1 för nyfödda till ca 9 månader (max 13 kg)

Hyr bilbarnstol från If från endast 114 kr i månaden! När BeSafe designade babyskyddet iZi Go var säkerheten viktigast. Detta skulle kombineras med en lätt och robust konstruktion för att passa den moderna och mobila föräldern. BeSafe iZi Go är en bilbarnstol med unika multifunktioner. iZi Go kan enkelt lyftas i och ur bilen eller fästas på ett barnvagnschassi. iZi Go erbjuder en användarvänlig installation i bilen, som har förenklats för att minimera risken för felmontering och felanvändning. Endast bakåtvänd montering.

Beställ bilbarnstol BeSafe Izi Go

Bilbarnstol   Bilbarnstol BeSafe iZi Plus för barn från ca 9 månader till ca 4 år

Många föräldrar vänder sina barn framåtvänt för tidigt. Med BeSafes bilbarnstol iZi Plus kan barnen sitta bakåtvänt längre. Plustestgodkänningen till 25 kg i kombination med den höga ryggen gör att ditt barn kan färdas bakåtvänt till minst 5 års ålder. Bilbarnstolen är godkänd enligt ECE R44 04. Endast bakåtvänd. Bilbarnstolen BeSafe iZi Plus har utsetts till "Bäst i test 2015" i Folksams stora test av bilbarnstolar.

Beställ bilbarnstol BeSafe Izi Plus
Bilbarnstol   Bilbarnstol BeSafe iZi Up för barn från ca 4 år till ca 10 år (max 36 kg)

ven de större barnen är i behov av extra skydd när de åker bil och framför allt i sidokrockar är barn som bara sitter på en vanlig kudde extremt utsatta. BeSafe iZi Up är utvecklad för en enklare vardag för föräldrar och en enklare komfortablare biltur för barnet och är gjord för att verkligen växa med ditt barn. Endast för framåtvänd montering.

Beställ bilbarnstol BeSafe Izi Up

 

Att köra med barn i bilen är extra krävande eftersom du behöver ha fullt fokus på vägen och körningen, och samtidigt ha uppsikt över barnen. Alla föräldrar vet att det kan hända många oförutsägbara saker när barn är med i bilden. Med en baksätesspegel kan du utan att behöva vända dig om hålla uppsikt över vad som pågår i baksätet och samtidigt ha koll på vägen. Baksätesspegeln från Baby Safe är enkel att montera och justera antingen med clips eller sugkopp.

Vi har även säkerhetsprodukter för ofödda barn. Med ett gravidbälte sitter både du och ditt kommande barn säkert utan att riskera några skador vid kollision som ett vanligt säkerhetsbälte skulle kunna åstadkomma. Läs mer om våra säkerhetsprodukter här nedan. Välkommen!

Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering