Båtlås för utombordare ABUS Nemo Evo 388

manufacturer

Utombordarlås ABUS Nemo Evo 388 är tillverkat i rostfritt stål och rekommenderas av Stöldskyddsföreningen för motorer upp till 40 hk. Låset är en enbultslösning och är väldigt enkelt att montera.

Detta lås kan fås med låsningsalternativen Lika låsning och Befintlig låsning. Läs mer om låsningsalternativen.

1 195,00 kr

1 675,00 kr

1 195,00 kr

1 675,00 kr

Ladda ner produktblad (PDF)

Produktfilm om ABUS Nemo Evo 388

Produktegenskaper för ABUS Nemo Evo 388

• Godkänt av försäkringsbolagen för båtmotorer upp till 40 hk.
  • Rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) och certifierat enligt SSFN 026.
  • ABUS-Plus cylinder med över 250 000 låskombinationer, som öppnas och låses med ABUS Plus nyckel.
  • Med medföljande ABUS Plus Key Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra hänglås, cykellås, mopedlås och MC-lås med ABUS Plus cylinder med samma låsning.
  • Liten konstruktion, vilket gör att låset är kompatibelt med både mekaniska och hydrauliska styrningar.
  • Stabil konstruktion innebär obefintligt skrammel, för en tyst och behaglig båttur.
  • Tvingande låsningsfunktion, efter låsning kan nyckeln bara avlägsnas om låset verkligen är låst.
  • En tub låsfett inkluderas för att kunna underhålla och vårda låscylindern.
  • 100-procentigt korrosionsskyddad låscylinder.
  • Angreppstestat låshus av stål, kylspraytestat och optimerat för lägre temperaturer.
  • Få lösa delar gör montaget enkelt och snabbt .

Ladda ner produktblad för Nemo Evo 388

Detta ABUS bultlås kan fås med följande låsningsalternativ:

• Lika låsning, vilket innebär att flera samtidigt beställda lås kommer att kunna öppnas med en och samma nyckel.
  • Befintlig låsning, vilket innebär att låset tillverkas efter dina redan befintliga ABUS Plus nycklar. Väljer du detta låsningsalternativ, behöver du ange ditt befintliga ABUS Plus nyckelnummer ovan. Observera att det inte är möjligt att tillverka ett ABUS Plus lås utifrån de mer avancerade ABUS X-Plus nycklarna.

Vid beställning av lås med lika eller befintlig låsning tillverkas låsen efter dina nycklar, leveranstiden är då ca 2-3 veckor och det är inte möjligt att ångra köpet.

Har du frågor kring dessa låsningsalternativ? Kontakta i så fall vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Låstyp Bultlås
Stöldskydd certifierat enligt SSFN 026
Längd på kätting/vajer/bygel n/a
Låssystem ABUS Plus
Testinstitut Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige, Svensk Brand- & Säkerhetscertifiering (SBSC), Sverige, Norges Certification seal Forsikringsforbund (FG), Norge, VDS, Tyskland, ABUS Ice spray testing, Tyskland
Färg Svart

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Båtlåspaket

Från: 1 716,00 kr