Båtlås för utombordare ABUS Reef 808

Båtmotorlås ABUS Reef 808 har utvecklats för att kunna säkra större utombordsmotorer bättre utan att behöva borra genom akterspegeln. Samtidigt erbjuder utombordarlåset högsta möjliga säkerhet och korrosionsskydd. Låset passar alla motorer på marknaden över 25 hk som bultas på akterspegeln.

1 276 kr Ordinarie pris 1 595 kr
  • Lagervara, leverans inom 2-5 arbetsdagar

Produktfilm om ABUS 808 Reef

Produktegenskaper för ABUS 808 Reef

• Godkänt av försäkringsbolagen för båtmotorer
  • Rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) och certifierat enligt SSFN 026.
  • ABUS-Plus cylinder med över 250 000 låskombinationer, som öppnas och låses med ABUS Plus nyckel.
  • Med medföljande ABUS Plus Key Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra hänglås, cykellås, mopedlås och MC-lås med ABUS Plus cylinder med samma låsning.
  • Liten konstruktion, vilket gör att låset är kompatibelt med både mekaniska och hydrauliska styrningar
  • Stabil konstruktion innebär obefintligt skrammel, för en tyst och behaglig båttur
  • Tvingande låsningsfunktion, efter låsning kan nyckeln bara avlägsnas om låset verkligen är låst
  • En tub låsfett inkluderas för att kunna underhålla och vårda låscylindern
  • 100-procentigt korrosionsskyddad låscylinder
  • Angreppstestat låshus av stål, kylspraytestat och optimerat för lägre temperaturer
  • Få lösa delar gör montaget enkelt och snabbt

Bulten (diameter 12 mm) finns i följande längder och köpes vid behov separat!

• 100 mm;   44 -   74 mm tjocklek akterspegeln
  • 130 mm;   74 - 104 mm tjocklek akterspegeln
  • 160 mm; 104 - 134 mm tjocklek akterspegeln

Detta ABUS bultlås kan fås med följande låsningsalternativ:

• Lika låsning, vilket innebär att flera samtidigt beställda lås kommer att kunna öppnas med en och samma nyckel.
  • Befintlig låsning, vilket innebär att låset tillverkas efter dina redan befintliga ABUS Plus nycklar. Väljer du detta låsningsalternativ, behöver du ange ditt befintliga ABUS Plus nyckelnummer ovan. Observera att det inte är möjligt att tillverka ett ABUS Plus lås utifrån de mer avancerade ABUS X-Plus nycklarna.

Vid beställning av lås med lika eller befintlig låsning tillverkas låsen efter dina nycklar, leveranstiden är då ca 2-3 veckor och det är inte möjligt att ångra köpet.

Har du frågor kring dessa låsningsalternativ? Kontakta i så fall vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Leveranstid Lagervara, leverans inom 2-5 arbetsdagar
Tillverkningsland Tyskland
Låstyp Bultlås
Stöldskydd certifierat enligt SSFN 026 - Båtmotorlås
Låssystem ABUS Plus
Längd på kätting/vajer (cm) n/a
Färg Svart
Du recenserar:Båtlås för utombordare ABUS Reef 808
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!