4 värdeförvaringsskåp i stapel Robursafe MBG 23-4

Värdeförvaringsskåp i stapel MBG 23-4 består av 4 stycken enskilda värdeskåp. Perfekt för företag där olika personer ska kunna låsa in sina värdesaker eller ha tillgång till olika material. Varje värdeskåp låses med eget kodlås.

Skåpet är förberett för montering på antingen vägg eller golv och skruvarna medföljer i förpackningen.

Specialpris 7 996,00 kr Ordinarie pris 9 995,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
Beställningsvara

Om värdeförvaringsskåp

Info  

Ett värdeförvaringsskåp är ett stöldfördröjande skåp där man inte har några krav på någon klassning, varken gällande inbrottsskydd eller brandskydd. Ett värdeförvaringsskåp passar för hemmet, kontoret och hotellet med mera.

Läs mer om olika kassaskåp, deras användningsområden och certifieringar i vår guide om kassaskåp.

Om värdeförvaringsskåp

Info

Ett värdeförvaringsskåp är ett stöldfördröjande skåp där man inte har några krav på någon klassning, varken gällande inbrottsskydd eller brandskydd. Ett värdeförvaringsskåp passar för hemmet, kontoret och hotellet med mera.

Läs mer om olika kassaskåp, deras användningsområden och certifieringar i vår guide om kassaskåp.

Produktegenskaper för 4 värdeförvaringsskåp i stapel Robursafe MBG 23-4

  • Själva skåpet är tillverkat i 3 mm stålplåt och tjockleken på dörren är 8 mm.
  • Bultar ingår
  • Invändiga mått i mm (H x B x D): 203 x 445 x 350

 

Leveransalternativ

Info  

För detta värdeförvaringsskåp erbjuder vi följande leveransalternativ:

  1. Leverans utan inbärning. Leveransen sker till tomtgränsen (vid leverans till villa) eller porten (vid leverans till lägenhet eller kontor) och kunden är ansvarig för intransport av skåpet. 
  2. Leverans med rak inbärning. Leveransen sker till önskad plats inne i bostaden eller kontoret. I priset för rak inbärning ingår max 2 trappsteg och max 2 trösklar. Om du önskar beställa inbärning och har fler än 2 trappsteg eller 2 trösklar, kontakta oss för en individuell offert.
  3. Leverans med rak inbärning och fastbultning. Leverans med rak inbärning enligt ovan inklusive fastbultning enligt av kunden aviserad plats.
  4. Upphämtning från fabrik i Slöinge (Hallands län).

Vid leverans kommer transportföretaget att kontakta dig några dagar innan den planerade leveransen för att komma överens om lämplig datum och tid. Observera våra leveransvillkor för leverans av skåp med inbärning och fastbultning. 

Specifikation
Leveranstid Beställningsvara
Typ av kassaskåp Värdeförvaringsskåp
Certifikat CE
Godkänt inbrottsskydd Nej
Godkänt brandskydd Nej
Låsning Kodlås
Färg Svart
Höjd (mm) 854
Bredd (mm) 450
Djup (mm) 400
Volym (L) 128
Produktvikt (kg) 104
Jag är ny på säkerhetsskåp och vill inför ett köp få rätt förväntningar gällande brandskydd. Jag undrar vad skillnader i brandcertifiering innebär i praktiken mellan 30P, 60P och icke certifierade säkerhets/värdeskåp, dvs det säger mig väldigt lite att något klarar brand i 30min eller 60min. Vad innebär det för de vanligaste scenariona i hemmet? Säg exempel 1) att en lägenhet i ett betonghus har en "standard brand", typ inredning, ytskikt och garderoben som skåpet står i brinner upp. Kommer papper respektive smycken troligen klara sig för de olika skåptyperna? I exempel 2) står skåpet i en trävilla/radhus som brinner ned till grunden, blir det någon skillnad mot exempel 1? Om ni kan hänvisa till mer information är det bara trevligt, hittade inget när jag sökte lite snabbt :)
Hej Edvard, Jag rekommenderar i första hand att läsa vår guide om kassaskåp där vi har sammanställt allt man behöver veta om kassaskåp och framförallt om klassificeringar. Återkom gärna om du har följdfrågor kring brandskydd. Med vänlig hälsning, /...
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:4 värdeförvaringsskåp i stapel Robursafe MBG 23-4
Your Rating